Naše sekačka se dá skladovat i ve svislé poloze

Nejnovější systém Mow N'Stow® patentovaný firmou Briggs & Stratton umožňuje unikátní způsob skladování sekačky se spalovacím motorem VE SVISLÉ POLOZE. Je to nyní jediný spalovací motor na trhu, díky kterému je možné sekačku postavit ve svislé poloze, bez rizika úniku oleje nebo paliva. Nové motory Briggs & Stratton s výbavou Mow N'Stow® mají speciálně navržené palivové nádrže a karburátory. Celý motor má také zdokonalené těsnění. Od teď jsou běžné servisní práce, čištění žacího ústrojí, přeprava a skladování benzinové sekačky snadnější než kdykoliv před tím.

Díky systému MOW N'STOW® vám sekačka v garáži zabere o 70 % MÉNĚ MÍSTA! Navíc, snadněji ji lze přepravovat, čistit a udržovat – bez úniků a problémů. Systém MOW N'STOW® vám umožňuje přepravovat a skladovat sekačku ve svislé poloze.

Netrapte se s lankem startéru!

Máte při startování sekačky už dost trápení s lankem startéru? Briggs & Stratton má pro vás inovativní systém startování sekaček se spalovacím motorem.

Nové řešení určitě potěší ty, kteří neradi startují motor taháním za startovací lanko. INSTART® je nejnovější technologie s baterií Lithium-Ion přímo integrovanou do motoru. Díky systému InStart® může uživatel nastartovat motor snadno – bez tahání za lanko startéru, bez pumpování paliva a nastavování sytiče, stačí stisknout tlačítko Start nebo otočit klíčkem a motor nastartuje. Vždy!

To je nejjednodušší startování sekačky se spalovacím motorem v historii a určitě velké usnadnění pro osoby, které měly problém s taháním za lanko startéru. InStart® je spojením výkonu spalovacího motoru s bezproblémovým startováním elektrické sekačky.

Zúčastněte se soutěže a vyhrajte 11 000 dolarů

Briggs & Stratton připravil fotografickou soutěž, ve které můžete vyhrát 11 000 dolarů. Stačí nafotit snímek na téma „Já a Briggs & Stratton“ s novým výrobkem firmy a máte šanci na výhru. Více podrobností o soutěži najdete zde.

Vyzkoušená technologie baterie Lithium-Ion umožňuje jednoduché, nepřetržité a mnohonásobné startování bez potřeby stálého nabíjení baterie.

NABIJTE, VLOŽTE, SEKEJTE – ještě nikdy nebylo startování sekačky tak jednoduché!

Systém INSTART® je dostupný v motorech Briggs & Stratton 575iS, 675iS, 775iS a 875iS.

Technologie INSTART® – nyní bez lanka startéru, stačí jen stisknout tlačítko nebo otočit klíčkem.

  • Žádné pumpování paliva
  • Žádné nastavování sytiče
  • Žádné startovací lanko
  • Okamžité, snadné startování
  • Nabíjení baterie 60 minut – více než 75 startů
  • Nabíjení baterie 10 minut – více než 20 startů

Mobilní aplikace ZELENÝ TRÁVNÍK – zdroj praktických informací ve vašem mobilu

Briggs & Stratton pro své uživatele připravil bezplatnou aplikaci ZELENÝ TRÁVNÍK – ke stažení do telefonu prostřednictvím Google Play a App Store. Aplikace umožňuje snadný přístup k praktickým radám jako třeba:

  • jak vybrat optimální výkon motoru sekačky podle velikosti trávníku
  • jak připravit sekačku na sezonu
  • jak samostatně provést jednoduchou údržbu: výměnu oleje, zapalovací svíčky nebo vzduchového filtru
  • jak správně přepravovat sekačku
  • jak pečovat o motor sekačky, aby sloužil dlouho a bez poruch
  • jak uvést do provozu a pečovat o kultivátor nebo sněhovou frézu
  • a mnoho více…

K radám jsou připojeny fotografie a instruktážní videa.

Kromě toho tam najdete mnoho informací o nejnovějších technologiích a novinkách v motorech Briggs & Stratton. Prostřednictvím aplikace můžete také velmi rychle najít nejbližší autorizovaný servis Briggs & Stratton.