Čisto okolo domu až 5x rychleji?

Zimní období s plískanicemi, sněhem či větrem přináší na cesty okolo domu spoustu nečistot. Můžete se chopit smetáku a zametat, zametat, zametat. Nebo na to jít jinak. Rychlejší způsob je použití ručního zametacího stroje. Například Kärcher S 4 Twin si poradí s čištěním větších ploch, jako jsou chodníky, cesty nebo vjezdy. Budete uklízet mnohem rychleji než s klasickým koštětem a lopatkou, a navíc bez námahy. Díky silnému zametacímu válci, 2 postranním kartáčům a šířce 68 centimetrů zametete bez námahy plochy až do 2400 m² jen za hodinu. Dlouhé štětiny bočních kartáčů se postarají o důkladnou čistotu až ke kraji. Plynule výškově nastavitelné madlo lze uzpůsobit podle vaší výšky. S takovým pomocníkem si vaše záda odpočinou a úklid okolo domu vás bude bavit.

Čistá okna za zlomek času a bez kocourů?

Okenní vysavače, tedy tak zvané aku stěrky, jsou skvělými pomocníky při mytí oken a veškerých hladkých povrchů v domácnosti. Ty kvalitnější si navíc hravě poradí i s francouzskými okny, sahajícími až na zem a s nevzhlednými mapami na stěnách sprchových koutů. Příkladem je nový okenní vysavač Kärcher WV6 Plus. Je vybaven inovativní sací stěrkou z tekutého silikonu, která lépe přilne k ploše, a tak snadno vysaje špinavou vodu až do úplného kraje. Majitelé francouzských oken se tedy mohou radovat, již žádné stékající nečistoty na zem. Trápíte se s mapami na stěnách sprchového koutu? Mapy jsou většinou tvořeny vodním kamenem, který se velmi obtížně odstraňuje. Díky stěrce z tekutého silikonu je odstraníte rychleji a beze zbytku. Aku stěrka Kärcher WV6 Plus vydrží na jedno nabití až 100 minut a digitální displej vám zobrazuje, kolik času vám ještě zbývá. Navíc je lehká a velmi tichá.

Oživí zašlý koberec i sedačku, u které už ani nepoznáte původní barvu

Chcete, aby se to u vás jen blýskalo, ale deset let stará sedačka nebo koberec mají svá nejlepší léta za sebou? Vdechněte jim život. Pořádného vyčištění až do hloubky vlákna dosáhnete s tepovačem. Kärcher SE 4001 si poradí si s úklidem koberců, čalouněného nábytku, textilními závěsy, autosedačkami nebo při čištění matrací.

V jedné nádržce je voda čistá, do které můžete dle potřeby přidat i čisticí prostředek, v druhé se hromadí voda špinavá. Ve spojení se speciálními čisticími prostředky Kärcher se tepovač SE 4001 postará o důkladnou a hloubkovou čistotu. Zašlé koberce, skvrny od jídla či nečistoty od zvířat už nemusíte předem namáčet speciálními prostředky ani je odstraňovat ručně.

Tepovač v jediném kroku znečištěné místo ošetří čisticím prostředkem, mechanicky silným proudem vody špínu uvolní a ihned ji nasaje do odpadové nádobky. Tato metoda čištění koberců či čalounění je v porovnání s jinými způsoby čištění maximálně účinná. Čistému povrchu se okamžitě vrací původní textura a oživují se barvy. Mastnota, nečistoty a pachy jsou důkladně odstraněny a vše zůstane příjemně provoněné. Díky rozsáhlému příslušenství lze tepovač SE 4001 použít jako plnohodnotný vysavač na mokré a suché nečistoty.

www.karcher.cz