Příjemné počasí nabízí užít si na našich zahradách, terasách a balkónech venkovní domácí prostředí. Ať už jde o grilování, oslavy, či posezení u knížky, neobejdeme se bez kvalitního zahradního nábytku. Podle čeho ale vybírat? Pro uváženou investici a časovou úsporu při údržbě se zaměřte na materiály připravené ustát dlouhá léta střídajícího se počasí.

Hledáte-li spolehlivý a vkusně provedený zahradní nábytek, zaostřete na úspěšnou českou značku Unikov. Tuzemský specialista na venkovní inventář již přes dvacet let přináší na trh vysoce odolné a kvalitní produkty. Jejich největší devizou je použití ušlechtilého kovového materiálu i nadčasový design, pro které jsou ceněny i daleko za našimi hranicemi.

Přírodní vlivy jsou pro venkovní nábytek největším nepřítelem. Aby vám vydržel opravdu dlouhou dobu, vyhněte se neodolnému plastu, ratanu i různým typům dřeva. Řešením jsou kovové konstrukce od firmy Unikov. Jejich povrch je efektivně ošetřen a je příjemný pro oko i dotek.

Významnou předností, kterou jistě oceníte, je bezproblémová údržba. Nečistota a to i ta náročná, jako je například mastnota či zásadité exkrementy od ptactva, se dá snadno odstranit pomocí saponátové vody a hadříku. Rozhodně neriskujeme vpíjení špíny do povrchu či narušení barvy, jak tomu může být u ostatních materiálů.

Největší výhodou zahradního nábytku z kovu je, že na něj má počasí minimální vliv. Přesto, že ho výrobce doporučuje před dlouhodobými nepříznivými vlivy uschovat, v zásadě dokáže zimní období bez výrazné úhony přečkat i venku. Pokud se vám nebude chtít, nemusíte se každoročně zabývat přemýšlením, kam po sezoně s ním.

Vysoce odolný materiál je sice základ, ale důležitým aspektem je dnes také vzhled. Na ten se v Unikovu při navrhování jednotlivých kousků rozhodně dbá. Náš výběr mluví za vše.

Zahradní set přináší nejen praktičnost, ale na dlouhá léta zkrášlí kterýkoliv venkovní prostor. Křesla z kvalitního, ergonomického a lehce pružícího kovu poskytne zaručený komfort. Unikov nabízí pestrý výběr. Která židle bude vaším favoritem? Ani jedna z nich se nikdy neomrzí, protože můžete měnit jeho ráz barevnými podsedáky nebo polštářky, kdykoli vás napadne.

Jestli vaší zahradě chybí útulný relaxační koutek, tato bytelná kovová houpačka je tím pravým řešením. Útulně se zde usaďte a nechte se unášet na vlnách pod stínem pergoly, nebo ji sejměte, houpání jednoduše zaaretujte a nechte se prohřát slunečními paprsky. Nebo by osobitost vašeho venkovního prostoru pozvedl jiný zahradní doplněk?

Venkovní set pro každodenní život vyniká unikátním zpracováním i moderním vzhledem. Neuděláte chybu, pokud k pohodlně tvarovaným židlím usadíte kterýkoliv stůl z nabídky. Oblíbený servírovací vozík přiveze spolu s praktickým využitím i styl a podtrhne důstojnost vašeho venkovního koutu.