Největší výběr produktů a služeb spojených se stavbou a bydlením, včetně zastřešení, naleznete na stavebním veletrhu For Arch, který se koná od 20. do 24. září. „Přijďte si prohlédnout zastřešení terasy CORSO i zastřešení bazénů a vířivých van na stánek ALUKOVu, který se nachází v hale 2, stánku 06. Kromě široké nabídky zastřešení pro vás máme nachystaný i bohatý doprovodný program s oblíbenými herci a zpěváky z divadla KALICH,“ zve návštěvníky Mgr. Zdeněk Kohák, MBA, marketingový ředitel společnosti ALUKOV, a. s. Připraveny jsou ukázky představení, ve kterých uslyšíte hity z úspěšných muzikálů Pomáda, Horečka sobotní noci a také písně skupiny Elán z muzikálu Osmý světadíl. V sobotu 24. září budete mít navíc možnost setkat se na autogramiádě s olympijským vítězem Alešem Valentou. Podrobný program vystoupení naleznete na stránkách společnosti ALUKOV.

„Naši zkušení prodejci vám na veletrhu představí různé druhy zastřešení a navrhnou způsoby, jak je variabilně využívat. Zároveň s vámi předběžně prodiskutují vaše přání a možnosti a doporučí vám vhodné zastřešení,“ dodává Zdeněk Kohák.

Novinky v zastřešování

ALUKOV představí na veletrhu kromě oblíbených produktů také své letošní novinky. Jednou z nich je i nejnižší zastřešení bazénu od ALUKOVu nazvané TERRA, které téměř kopíruje povrch terénu. V uzavřené poloze umožňuje ničím nerušený výhled do zahrady a okolí bazénu. V otevřené poloze je to decentní, na prostor nenáročné zastřešení, které je v moderní architektuře nejvíce žádané. Jednokolejnicový systém zastřešení TERRA zaručuje bezbariérový přístup ze třech stran bazénu, je snadný na údržbu a nenáročný na místo.

Zastřešení TERRA ocení všichni, kdo chtějí s lehkou nadsázkou „neviditelné“ zastřešení s viditelnými benefity, jako je ochrana vody před nečistotami, regulace teploty vody a zamezení nechtěnému pádu do bazénu.

Další novinkou je model zastřešení terasy CORSO ULTIMA s rovnými prosklenými plochami, které umožňují čistý a ničím nerušený výhled do zahrady. Prosklené výplně zbavené nadbytečných sloupků umocňují prostorný dojem a zároveň splňují požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Zastřešení je vybaveno pohodlným ovládáním a je možné dokoupit řadu užitečných doplňků, jako například moskytiéru, stínění ve střeše i bocích nebo vlastní vchod pro domácí mazlíčky.

ALUKOV, jak je již u této společnosti zvykem, udává nové trendy v zastřešování a moderní architektuře, což potvrzuje i zisk ZNÁMKY KVALITY pro zastřešení CORSO, kterou uděluje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství. Kladně hodnotí zastřešení i spokojení zákazníci, jejichž videorecenze si můžete prohlédnout na stránkách ALUKOVu.

Když veletrh For Arch nestihnete, můžete si zastřešení prohlédnout a vyzkoušet také na veletrhu Stavotech v Olomouci nebo v showroomech ALUKOVu v Praze v Karlíně nebo v Orli u Chrudimi, kde se vám stejně jako na veletrhu budou ochotně věnovat zkušení odborníci, kteří vám poradí, jaké zastřešení by nejvíce slušelo vašemu domu, zahradě nebo bazénu.

ALUKOV vyrábí zastřešení vždy na míru a zajišťuje celý dodavatelský cyklus, od zaměření, přes instalaci a servis, jedinou společností. Zastřešení od ALUKOVu totiž již více než 20 let dotvářejí domov.