Poseďte venku i v podzimních večerech

Jestli v létě rádi sedáváte venku na zahradě nebo na terase a užíváte si grilování, asi jste smutní, že už nastal konec sezony. Podzimní počasí se neúprosně hlásí o slovo. Podzimní večery jsou chladné a venku snadno prochladnete. Tam, kde nepomůžou deky a zateplená vesta, se hlásí o slovo tepelný zářič. Perfektně se hodí do chladnějšího počasí a můžete ho postavit do altánu, zahradní restaurace, na terasu, pod pergolu nebo předzahrádku. Tepelný zářič dokáže vyhřát okolí kolem sebe již během prvních několika minut od zapnutí a teplotu hravě zvedne na příjemnou úroveň.

Tepelné zářiče za nižší cenu

Venkovních tepelných zářičů naleznete na trhu celou řadu. Na stránkách Hawaj.cz nyní pořídíte tepelné zářiče za snížené ceny, a to už od 3 472 Kč. A z jakých typů můžete vybírat? Některé zářiče k sobě potřebují propanbutanovou láhev, kterou ale diskrétně schováte do stojanu topidla. Plynový zářič má v sobě pojistný ventil, který při převržení topidla zastaví všechen přívod plynu. Zařízení je tak naprosto bezpečné. Dalším typem je designový tepelný zářič se žáruvzdornou skleněnou trubicí pro vedení ohně, který můžete libovolně regulovat. Posezení venku si tak zpříjemníte velmi uklidňujícím pohledem na plápolající plamínek.

Topidlo už nemusíte nikam uklízet

Pro lepší ochranu můžete v době mimo aktivní používání zabalit plynový zářič do ochranného obalu. Krycí plachta uchrání zářič před povětrnostními vlivy, jako je silný vítr, déšť, nebo přímé sluneční paprsky. PVC kryt rozhodně nepromokne, takže zářič nemusíte nikam uklízet. Když se budete chtít posadit ven, máte topidlo ihned po ruce a po skončení večera ho nemusíte nikam uklízet. Jednoduše přes něj přehodíte plachtu a dál se o nic nestaráte. Užijte si posezení venku i v chladnějším počasí a prodlužte si grilovací sezonu až do zimy.