Vařte, večeřte, pořádejte oslavy, cvičte nebo jen odpočívejte na terase. Využijte jednu terasu na několik způsobů, vyměňte nábytek, nebo jen doplňky a udělejte z obvyklé terasy během chvíle něco nového. A měňte ji pokaždé, kdy budete mít chuť. Zastřešení je celé uzamykatelné a uzavíratelné jako samostatná místnost a máte tak vše v bezpečí a pod kontrolou. Posuvné zastřešení CORSO vám změní plnohodnotnou zastřešenou místnost v otevřenou terasu během pár vteřin.

Terasa jako kuchyně

Nevyhazujte starší nádobí, nechte si ho na terasu, kam pak dáte stůl a jednu komodu právě na nádobí a můžete na terase uvařit i večeřet. Připravte si lehký salát, prostřete na stole, kde jste předtím jídlo připravovali a můžete podávat. Je to snadné a tak veselé, když je člověk na čerstvém vzduchu a stále v pohodlí domova.

Terasa jako místo pro oslavy

Chystáte oslavu narozenin, ale venku byste rušili sousedy? Nechcete trávit letní večeři uvnitř? Využijte terasu, kde můžete být přes den na čerstvém vzduchu a večer terasu uzavřete, aby hluk nerušil sousedy. Navíc si můžete stěny zastřešení vybavit stínícím systémem a omezíte tak i nechtěné pohledy zvenčí. Terasu se zahradním nábytkem doplňte o světýlka, křesla o polštářky a z komody udělejte otevřený bar.

S posuvným zastřešením CORSO se nemusíte bát ani nečekaných změn počasí. Navíc, můžete zastřešení otevřít jen částečně a pustit tak sluníčko jen na část terasy a sami přitom zůstat ve stínu. Zastřešení CORSO Premium díky velkým panoramatickým oknům nabízí ten nejlepší možný výhled do zahrady.

„Všechna zastřešení vyrábíme na míru, aby si zákazník už při výrobě mohl zvolit, zda chce zastřešení s vestavěným stíněním, samostatným vchodem pro domácí mazlíčky nebo jiným doplňkem. Také si může zvolit barvu zastřešení a výplně, které mohou být ze skla, nebo polykarbonátu. To vše přispívá ke sladění zastřešení a domu, aby vše působilo jednolitě. A to i v případě, že zastřešení zákazník pořídí až po několika letech, kdy dům už stojí. To platí u všech našich produktů, včetně zastřešení bazénů. Navíc provádíme odbornou montáž a proto je náš systém CORSO vhodný i pro dřevostavby. Garantujeme neporušení izolací a zákazník neztrácí záruky ani garance k domu. “ říká marketingový ředitel Mgr. Zdeněk Kohák MBA.

Více o zastřešeních na www.alukov.cz.