Koupací sezonu si můžete prodloužit s designovým a funkčním zastřešením, které vám ušetří náklady s čištěním bazénu, udrží teplotu vody na příjemné úrovni a navíc máte bazén bezpečně chráněný, když zrovna nejste doma.

Není potřeba studovat dlouhé a často zastaralé návody, rady a doporučení, jak si postavit vlastní bazén. Dnešní technologie, materiály a postupy jsou lehčí, rychlejší, často trvanlivější a také oproti dřívějšku s mnohaletými garancemi. Hrubou práci můžete přenechat specialistům v oboru a zbyde vám čas být hlavním designérem a projektantem svého plánu. Vaši pozornost si to rozhodně zaslouží, protože bazén si stavíte na mnoho desetiletí. Pečlivě plánujte a o vše ostatní se postarají bazénoví partneři, kteří se na vás těší v den BAZÉNOBRANÍ, které bude pro vás předjarní sklizní toho nejlepšího z bazénového světa a za nejlepší ceny.

Bazény, zastřešení i technologie a další příslušenství, s tím vším si můžete nechat poradit, nechat si vše vysvětlit, ukázat a na vlastní oči odzkoušet. Připravené showroomy našich bazénových partnerů čekají na vás v sobotu 23. února 2019. Ušetřete si cestu a podívejte se na mapu svého nejbližšího bazénového specialisty - ZDE. Otevřeno bude od 10-16 hodin. Z důvodu rozsahu akce doporučujeme si čas návštěvy předem domluvit po telefonu. Přijatelné dodací termíny, skvělé ceny i komplexní nabídka čeká jen na vás. Přijďte sklidit ty nejlepší podmínky ze širokého výběru na den Bazénobraní.

V showroomu společnosti ALUKOV je připravena kompletní nabídka bazénových i terasových zastřešení. K rekonstrukci bazénu i terasy lze již využít finančních služeb bankovních domů za rozumných podmínek. Rozumnou splátkou s rozumným úrokem vám hotové peníze nevyběhnou z účtu a zůstane vám dostatek na další plánované nákupy. Více na www.alukov.cz.