Stále jasněji se ukazuje, že pořídit si v dnešní době terasu patří k těm nejlepším rozhodnutím, jaká pro sebe a pro své nejbližší můžete učinit. Základem při jejím výběru je vsadit na kvalitní materiál a spolehlivého dodavatele. Pro dlouhou životnost terasy bez ztráty jejích klíčových vlastností je rozhodující kdo, z čeho a jak ji vyrábí.

Dvojnásob to pak platí pro terasy z kompozitu dřeva a polymeru, s nimiž se v poslední době doslova roztrhl pytel. Výrobce a dodavatele kvalitního WPC poznáte podle toho, že vám bude k dispozici, byť by to mělo být jen online. Důležité je, aby vám byl ochotný bez okolků poskytnout veškeré potřebné informace, včetně těch o složení směsi, technologii výroby, certifikátech či výsledcích atestů.

Terasa od WPC – WoodPlastic, produktová řada Terafest:

Český výrobce špičkového WPC

V Evropě patří k nejvýznamnějším producentům kompozitu dřeva a polyethylenu česká společnost WPC – WoodPlastic. Její produktová řada Terafest®, zahrnující terasová prkna, plotovky a obklady stěn, splňuje právě ty požadavky, které zákazníci očekávají od výrobků 21. století. Tedy dlouhodobou kvalitu, estetickou hodnotu, ohleduplnost k životnímu prostředí či zdravotní nezávadnost.

Prkna Terafest® od WPC – WoodPlastic jsou extrudována za pomoci laserové technologie z patentované výrobní směsi. Ta obsahuje pečlivě vybranou dřevitou moučku z obnovitelných zdrojů (PEFC), obohacenou o plně recyklovatelný polyethylen obdobného typu, jaký se používá ve zdravotnictví. Jakost každého z prken, které opouští brány závodu, je garantována unikátním číselným kódem.

Terasa produktové řady Terafest:

Konzultujte své představy

Lidský prvek je při výběru terasy nezastupitelný, protože člověk si nekupuje pouze samotný výrobek, ale uvítá i dostupný a ochotný servis. Možnost konzultovat své představy o nové terase a ujasnit si veškeré podrobnosti včetně montáže ještě předtím, než se definitivně rozhodnete ke koupi, by měla být samozřejmostí.

Je-li výrobce opravdu solidní, budou se vám individuálně a bezplatně věnovat jeho školení experti. Usnadní vám orientaci v profilech a barevných odstínech, objasní výhody různých typů povrchů a vysvětlí detaily montáže. V případě zájmu vám zdarma pomohou navrhnout vaši terasu tak, aby co nejlépe vynikly její přednosti: atraktivní vzhled, mimořádná odolnost a minimální potřeba údržby.

Příjemné povrchy a přirozené barvy

Povrchy prken Terafest® dokonale imitují nejrůznější druhy dřeva. V nabídce najdete jak reliéfy evokující luxusní exotické dřevo, tak přírodní vzory v kombinaci s nepravidelným žíháním, elegantní hladká prkna hebká na dotyk i čisté linky drážkovaných prken, ideálních k bazénu.

Nabídka barevného provedení zahrnuje celou škálu přírodních odstínů. Pohybují se od béžového cedru přes decentní teakový, narůžovělý Merbau, čokoládový Palisander, tmavší, seriózně působící Wenge, klasický Eben s viditelnou strukturou světlejších dřevitých vláken na černém pozadí až po ocelově šedý Inox.

Nechte se inspirovat

Pomineme-li reprezentativní design, patří k hlavním přednostem prken ze středočeských Bukovan především odolnost, ekologičnost a dlouhá životnost. Prkna od WPC – WoodPlastic odolávají veškerým rozmarům počasí – dešti, sněhu, mrazu i UV záření. Minimálně nasákavý materiál je rezistentní vůči bazénové chemii i slané vodě.

Plnoprofilová prkna Terafest® jsou stálobarevná, nekroutí se, nedrolí a netvoří se na nich třísky ani štěpy. Snadno a rychle se montují bez nutnosti kotvení k pevnému podloží. Velkou výhodou terasy z kvalitního kompozitu je, že ji není třeba natírat, olejovat ani impregnovat. Zcela postačí ji občas zamést a opláchnout proudem vody.

Toužíte si letos vychutnat jarní sluníčko a čerstvý vzduch na své nové terase? Ptejte se, zkoušejte, nechte se inspirovat. Vsaďte na špičkový materiál a vstřícný servis českého výrobce světové kvality, který na své výrobky poskytuje záruku až 25 let. www.woodplastic.cz