Zima je pro každého, kdo pečuje o zahradu, obdobím, kdy má čas plánovat a vymýšlet novinky nebo velké změny na své zahradě. S plánováním nové zahrady či úpravou té stávající může hodně pomoci program TurboFLOORPLAN Dům & Interiér & Zahrada. Stačí si jen vybrat z široké nabídky možností. Není problém během několika minut vytvořit terén - kopce nejrůznějších výšek, lesnaté krajiny, vodní plochy a především zahradu se záhonky. Vytvořený terén pak osadit rostlinami z velké encyklopedie květin, stromů, keřů atd. V okamžiku se na zahradě objeví flóra z nejrůznějších koutů světa. Za pomoci nástroje sezonní změna si lze pak udělat představu, jak budou rostliny a celá zahrada v jednotlivých ročních obdobích a po uplynutí několika let vypadat.

Do pozadí za dům a zahradu můžete do programu načíst fotografii (ve formátu jpg) se skutečným okolím nebo si zvolit pozadí (les, pole, jezero, hory…) z nabídky, kterou najdete přímo v programu. Je také možné nastavit polohu slunce a denní dobu pro fotorealistické rendrování obrázku.

K tvorbě terasy a zahradního domku stačí opět použít praktického průvodce nebo vytvořit zcela vlastní návrh. Program počítá i s plánováním zavlažovacího systému, takže v nabídce nechybí ani komponenty pro jeho navržení. Do zahrady lze zakomponovat i bazén nebo vířivku, zahradní nábytek, chodníčky, které je možné navrhnout z velké škály materiálů, osvětlení a další doplňky z knihovny prvků, jako jsou např. dětské průlezky nebo pískoviště.

2D a 3D hladina umožňuje vkládání prvků s možností okamžité fotorealistické vizualizace.

Pro podrobnější informace o práci s programem krok za krokem klikněte ZDE.Chcete-li si program vyzkoušet, stáhněte si zdarma demoverzi.