Chtěli byste bydlet, tam kde oni? Neváhejte, byt po Natalii Portman či jiné hvězdě, si můžete koupit i vy. Stačí vybrat celoživotní úspory a možná si ještě půjčit od bohatého strýčka a byt může být váš. Jedno je jisté, určitě nebudete mít nouzi o zajímavé sousedy. Reality na prodej z prestižních adres si můžete vybírat každé pondělí ve 21:00 na stanici FLN v novém pořadu New York na prodej.

Byt snů na Manhattanu opustila i krásná herečka Natalie Portman. Natalie vyměnila svůj krásný prosklený byt za luxusní, ale trochu zapadlé sídlo u pobřeží v Jersey City. Prosklený skvost si Oscarem oceněná hvězda koupila za své první ušetřené miliony už v 25 letech. Celkem ji vyšel na 6550000 dolarů tedy v přepočtu 111350000 korun.

PŮVODNÍ MAJITEL: Natalie Portman
LOKALITA: Charles Street, New York, NY
CENA: 6550000 dolarů
VELIKOST: 2541 m2, 3 ložnice, 3 koupelny

Stojí to ale za to. Z bytu je úžasný výhled na řeku Hudson a typické panorama, které většina smrtelníků zná jen z filmu. Architektonický skvost od významného architekta Richarda Meiera, je zařízen tak, aby se v něm jeho majitel cítil jako v nebi. Můžete zde snídat při východu slunce a večeřet při jeho západu. Interiér je zařízen podle zásad feng-šuej. Toto východní učení vedoucí k vytvoření harmonického domova, si v poslední době oblíbily právě celebrity. Zřejmě není v rozporu s luxusem. V bytě jsou celkem 3 ložnice a ze všech je úžasný výhled, po náročném natáčení mohla Natalie například relaxovat v jedné ze svých tří koupelen. Prosklená terasa je jako stvořená pro cocktail party s přáteli. Chtěli byste taky? Přestěhujte se do New Yorku.

[Vyhrajte nákupní poukázky na designový nábytek](URL http://www.dumazahrada.cz/souteze/2011/8/22/souteze/vyhrajte-nakupni-poukazky-na-designovy-nabytek/ "Vyhrajte nákupní poukázky na designový nábytek").