Řada lidí začíná zjišťovat, jaké výhody jim nabízejí různí dodavatelé, a jejich nabídek či speciálních bonusů využívají v maximální míře. Ze zkušeností našich uživatelů a čtenářů víme, že velké výhody nabízejí např. aerolinky (míle), kreditní společnosti (vrácení hotovosti za nákup), ale také telefonní operátoři nebo dodavatelé energií.

Jak uvádí jeden z našich čtenářů: „Mám kreditní kartu od svého dodavatele a za každý nákup dostanu část peněz zpět. Mohu si tak s rodinou dovolit více než dřív.“

Pokud nejste fanoušek nakupování, můžete se podívat, jaké výhody nabízí třeba váš dodavatel plynu či elektřiny. Například skupina RWE teď nabízí svým zákazníkům za registraci do aplikace RWE ONLINE SERVIS (která je zdarma a umožňuje nepřetržitou správu účtu za plyn nebo elektřinu) slevový voucher v hodnotě 350 Kč na lázeňské a wellness pobyty. Navíc každý nově registrovaný soutěží o jeden ze tří úžasných iPadů WiFi 4G. Více informací získáte na os.rwe.cz.

Jak je vidět, různé výhody lze najít u velkého množství firem. Stačí jen hledat a ptát se. Zjistěte si, co nabízí právě váš dodavatel právě vám!