Většina z nás chce svůj byt stále vylepšovat. Proto je dobré mít přehled, co nového si k sobě domů pořídit. Podívejme se tedy na pár doplňků, které jistě potěší a zároveň obohatí interiér. Jedním z trendů poslední doby jsou bílé televizory. Zajímavou řadu bílých televizorů přináší značka GoGEN. Modelová řada televizorů GoGEN Binary Design Line je ve stylovém bílém klavírním laku. Vybírat lze v úhlopříčkách 48, 56, 66 a 94 centimetrů. Elektronika, televizor, televizeTelevizory nabízí dostatečný komfort pro sledování filmů na DVD nebo televizních pořadů, včetně ukázky elegantního designu.

Elegantní provedení, kvalitní technické zpracování a cenově velmi dostupné varianty dělají z bílých televizorů GoGEN slušivou dominantu každého moderního obývacího pokoje, kuchyně, ale třeba i ložnice, dětského pokoje. Právem pro svou atraktivní cenu získávají bílé LCD GoGEN Binary Design Line nezaměnitelnou tvář luxusního doplňku a stále větší oblibu. Pořídit je můžete již v ceně od 4.990,- Kč například ZDE.

Bílý televizor je slušivým doplňkem do každé ložnice, dětského či dívčího pokoje, moderního obýváku či kuchyně. Co říkáte? Vždyť, kdo by nechtěl mít dokonale sladěný byt a televizi přímo pro sebe?

Ať už pro vás bude rozhodnutím ke koupi příznivá cena televizorů nebo její decentní vzhled, víme, že usínat s pohledem na ni se vám bude znamenitě.

Pochlubte se fotorámečkem

Znáte to. Nafotíte super dovolenou, narozeninovou oslavu či party a fotky zůstanou kdesi v počítači nebo na paměťové kartě foťáku. Určitě je to škoda, protože čas běží a těžko se ke svým fotografiím kdy vrátíte.

Nabízí se řešení dát fotografiím šanci pomocí fotorámečku. Digitální fotorámeček nabízí možnost, jak si velice pohodlně vystavit své oblíbené fotografie na velkém a krásném LCD displeji se skvělým podáním barev, nebo jak ukázat přátelům fotografie z dovolené.

Digitální fotorámeček lze opravdu jednoduše umístit na zeď nebo položit na noční stolek, kde bude zobrazovat buďto jednu danou fotku dokud ji nezměníte, nebo si můžete nechat promítat zvolené album po daném časovém intervalu.

Fotografie dostanete do fotorámečků buď pomocí USB kabelu, případně pomocí bezdrátového zařízení Bluetooth, přímo z počítače. Pokud vlastní paměť nemají nebo její kapacita pro nás není dostačující, je možné zasunout paměťovou kartu do čtečky, kterou jsou fotorámečky ve většině případů vybaveny a fotky budou načtené z této karty. Zajímavé fotorámečky značky Hyundai pořídíte ZDE.

Designové meteostanice

Máte ráda jistotu a ráda se spoléháte sama na sebe? Chcete vždy vědět, jaké počasí vás čeká a co si máte obléknout na sebe? O meteostanicích se v souvislosti s Meteostaniceaprílovým počasím často mluví a nastal čas je představit. Meteostanice čili meteorologická stanice je trend poslední doby. Jedná se o domácí rosničku a vašeho rádce počasí. A co Vám taková meteostanice může nabídnout?

Displej meteostanice zobrazuje přesné údaje, jež jsou přijímány z venkovních čidel. Ty hravě zpracovávají informace o venkovní teplotě, vlhkosti vzduchu, tlaku vzduchu a dalších údajích, ze kterých posléze meteostanice dokáže vyhodnotit a poměrně přesně určit vývoj počasí pro danou lokalitu. Díky této velmi aktuální předpovědi budete kdykoliv přesně vědět, zda-li si do práce vzít deštník, nebo přeci jen vyrazit v sukni.Lídr metostanic u nás, značka Hyundai přináší celou řadu meteorologických stanic. Můžete vybírat z několika odstínů barev, provedení i náročnosti funkcí. A stejně jak pestré jsou druhy meteostanic, stejně hravá je animace předpovědi počasí. Jen se podívejte!

Nepřehlédněte meteostanice s fotorámečkem

Další zajímavým typem je kombinace meteostanice Hyundai s fotorámečkem. Kromě předpovědi počasí lze promítat i digitální fotografie, které si jednoduše nahrajete přes USB vstup. Skvělé, ne? Je přeci škoda, že vaše fotky leží někde na cédéčkách či schované v počítači. A o tom, že fotky blízkých či letní dovolené zpříjemní chvíle, i když se venku čerti žení, není pochyb.

Další trendy, tipy a novinky ze světa spotřební elektroniky se můžete dočíst na stránkách www.eproton.cz.