Zlobí vás nevypočitatelné počasí? S meteostanicemi Hyundai už nezmoknete, protože si budete počasí předpovídat sami! Meteostanice Hyundai zobrazují kromě venkovní teploty také teplotu uvnitř místnosti, vlhkost vzduchu, barometrický tlak, některé modely také východ a západ Slunce a Měsíce, fáze Měsíce a speciální meteostanice mají i další jedinečné funkce. Třeba meteostanice s větroměrem, meteostanice s fotorámečkem nebo meteostanice se zahradnickou funkcí, která navíc hlídá zálivku vašich květin. Ať už se jedná o speciální meteostanice, klasické modely, nebo barevné varianty vhodné do moderních barevně sladěných interiérů - meteostanice Hyundai jsou ideální i praktický doplněk interiéru nebo dárek opravdu pro každého. A nyní navíc ke každé meteostanici Hyundai nad 1000 Kč získáte i praktický dárek v podobě skládacího deštníku Hyundai. Když meteostanice ukáže „déšť“ – stylový skládací deštník v kabelce budete mít vždy po ruce.

Odborníci mohou vsadit na meteostanice Hyundai WS 2011 s větroměrem. Meteostanice nabízí opravdu reálný pohled na to, jak je venku, protože dokáže změřit rychlost větru. Sami nejlíp víte, že je rozdíl, když při dané teplotě fouká ostrý vítr, nebo je bezvětří. Je to velký rozdíl, i když je venkovní teplota v obou případech stejná. I tuhle, tak zvanou „pocitově vnímanou teplotu - Wind Chill“ dokáže meteostanice změřit. Inu, není zima jako zima.

Pro cestovatele Hyundai nabízí meteostanici WS 2194 s připojením k internetu. Meteostanice nabízí čtyřdenní předpověď počasí z profesionálních webových stránek a s možností zacílit předpověď přímo dle vaší lokace. Na výběr jsou města v Evropě, Severní Americe, Austrálii a Japonsku.

Barevné meteostanice se hodí jako doplněk do barevně sladěných designových interiérů a některé novější modely navíc ukazují optimální prostředí. Třeba právě meteostanice Hyundai WSC 2909. Kromě vnitřní i venkovní teploty (až ze tří čidel) zobrazují také vlhkost vzduchu, fáze Měsíce a také předpověď počasí pomocí ikon. Nový ukazatel Comfort index z aktuální teploty a vlhkosti vypočítá - a na displeji jednoduše a přehledně zobrazí -, zda máte doma optimální prostředí. Tyto nové meteostanice jsou k dostání v pěti barevných variantách, takže si můžete vybrat tu pravou a sladit ji do vašeho barevného interiéru.

Zajímavým tipem pro zahradníky a milovníky květin je kompletně vybavená meteostanice Hyundai WS 2061 se zahradnickou funkcí. Meteostanice zobrazuje údaje až z pěti senzorů vlhkosti půdy, a tím vám dovolí sledovat zálivku vašich květin (v balení dva senzory vlhkosti půdy). Senzor zobrazí i zvukově ohlásí, když je půda suchá, a zajistí tak komfort vašim květinám.

A ideální dárek nejen pro maminky, tetičky a babičky je třeba meteostanice Hyundai WSC 2002, která kombinuje 3 v 1. Kromě zobrazování meteoúdajů funguje také jako fotorámeček nebo jako rádio. Meteostanice Hyundai WSC 2032 černá nebo bílá s fotorámečkem pak kombinuje meteostanici a fotorámeček. Ze tří režimů zobrazení si můžete vybrat: zobrazení pouze meteoúdajů, kombinaci meteoúdajů a fotku v rohu nebo fotografii přes celou obrazovku s úhlopříčkou 18 cm.

Meteostanice Hyundai jsou vhodné opravdu pro každého! Jako doplněk vaší domácnosti nebo jako dárek pro své nejbližší vyberte z nabídky meteostanic Hyundai a získejte navíc další dárek – stylový skládací deštník Hyundai. A navíc je na meteostanice poskytována prodloužená záruka 40 měsíců.

Kompletní přehled meteostanic Hyundai na www.hyundai-electronics.cz, v cenách od 499 Kč.