1. Elegantní hvězdy

Polštářky s motivem hvězdy doplní pánský interiér bez ohledu na věk jeho majitele. Krémové hvězdy na béžovém pozadí barevně navazují na podlahu a prosvětlí tmavé sezení. Cena za polštářek Big Star (s jednou hvězdou) a Multi Star (s 9 hvězdami), oba v rozměru 50 x 50 cm, je stejná - 875 Kč, prodává The pillow shop. Luxusnější verzi polštářků s hvězdami nabízí firma s tradicí a zvučným jménem GANT. Polštářky z jemné pleteniny v kultivovaných neutrálních tónech stojí v rozměru 50 x 50 cm 1699 Kč.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

2. Nadčasové kostky

Muži milují jednoduché a efektní vzory, ke kterým vedle pruhů patří i tradiční kostka. Barevně uměřený polštářek v neutrální béžové oživuje decentně tenká červená linka. Pod názvem Oxford ho s rozměry 45 x 45 cm prodává The pillow shop. Polštářek Scottish s rozměry 43 x 43 cm od BoConceptu za 1350 Kč mu bude skvělým, rovnocenným společníkem. Světle béžový vlněný polštářek s plastickými sámky (opět The pillow shop) dvojici přirozeně doplní stylem, barvou i vzorem a prosvětlí tmavé čalounění sedačky.

3. Nádech etno

Interiér v teplých tónech sice na první pohled zaujme, ale chybí mu vzory a postrádá osobitost. Obojí do něj přirozeně vnese vlněný polštářek s tradičními vzory a příznačným názvem Killim. Polštářek s potahem z hrubé ručně tkané látky, dekorativním vzorem a rozměry 45 x 60 cm prodává BoConcept za 1900 Kč. Dvojici tmavých stylových polštářků doplní huňatý kožešinový polštářek Tibeťan 40 x 40 cm, který prodává The pillow shop za 2 360 Kč. Přes sedačku lze v zimním období přehodit jemnou ovčí kožešinku Ludde, kterou prodává Ikea za 998 Kč.