1. Stylová klasika

Několikaramenný lustr s kónickými stínidly respektuje zvolený styl a svým designem přirozeně navazuje na stávající stojací a stolní lampy. Navzdory svému čistému tvaru a modernímu výrazu díky textilním širmům v krémové barvě dokonale zapadá mezi stávající svítidla. Lustr Grace II 5 z řady Zumaline prodává Azzardo za 10 430 Kč.

ČTĚTE TAKÉ:

2. Odvážná avantgarda

Designér svítidla Ballo Gold Bing si pohrál s tradičním tvaroslovím, které vtipně odlehčil nečekaným materiálem stínidel. Ta působí trochu jako z pohádky – jsou totiž utkaná ze zlatých vánočních řetězů! Kromě jásavě zlatého třpytu zaujme lustr i moderním řešením závěsu a vysokým světelným výkonem 28 žárovek. Tento designový klenot prodává za 39 900 Kč Kare.

3. Moderní elegance

Moderní výraz získá interiér s čistým, jednoduchým tvarem svítidla Figaro. Jemně plisovaný širm podtrhne útulnost zvoleného tradičního stylu, zatímco kovové prvky a lankový závěs působí ryze současně. Svítidlo má průměr 65 cm, výšku 28 cm a výkon 2 x 60 W. V krémové verzi bude působit nenápadně, odvážnější zvolí jasně červený širm. Obě verze prodává za 6 450 Kč Rendl Light Studio.