Velmi často stačí několik malých úprav a celý prostor působí úplně jiným dojmem. A přesně to je případ změny čelní strany vaší postele.

ČTĚTE TAKÉ:

Stačí dobrý nápad a není nutné utrácet

Při obměně čelní pelesti rozhodně nemusíte vyrazit do velkoobchodů a utrácet tisíce korun. V tomto případě totiž stačí zapojit vlastní fantazii, využít trochu té zručnosti a sami si zvládnete vytvořit čelo postele, které promění vaši ložnici a bude perfektně ladit s jejím stylem a vaším vkusem.

Originalita až na prvním místě

Říká se, že fantazii se meze nekladou. Originální přístup se vám může při této úpravě ložnice jedině vyplatit. A co všechno vlastně lze za čelní stranu vašeho lůžka použít? Rozhodně toho není málo. Můžeme začít od klasičtějších nápadů, jako je barevná tapeta nebo samolepicí dekorace, přes méně obvyklé různě ozdobené dřevěné desky či renovované dřevěné palety až po úplně neobvyklé nápady typu hokejových holí, obrazových rámů, otevřených i zavřených knih, obřího akvária nebo mozaiky z oblázků.

Individuální přístup

Pokud se rozhodneme pro obměnu ložnice za pomoci takto netradiční dekorace, měli bychom k tomuto úkolu přistoupit s co největším citem pro daný prostor. Rozhodně ne každá ložnice snese za postelí masivní dřevěný rám vyplněný polstrováním nebo naaranžovanou sadu hokejových holí. Na druhou stranu, pokud se vám podaří realizovat originální nápad, určitě se vaše snaha vyplatí. Inspiraci můžete načerpat v naší galerii.