Pampeliška na tisíc způsobů. Pampeliška žlutá, ochmýřená i letící vzduchem. Pampeliška krásná a křehká. Ty všechny odstíny pampelišek můžete mít, když si domů pořídíte dekory s pampeliškami. A můžete je mít prakticky kdekoliv.

Nalepte si ji na zeď. Na našem trhu je hned několik zajímavých pampelišek, které se mohou rozletět po vaší zdi. Samolepicí tapety jsou jednoduché na instalaci a vytvoří fantasticky plastický motiv. Ceny se pohybují od cca 160 Kč (25 x 60 cm) až po tisíce u opravdu velkých kusů.











Využijte vlastností a možností designového skla Grafosklo. Do skla lze zatavit jak vámi vybraný grafický motiv, tak i například látku nesoucí dekor pampelišky či oblíbenou fotografii. Možnosti Grafoskla jdou ale ještě dál – do skla lze zatavit i herbářovanou rostlinku pampelišky!




Pampelišku můžete nechat vyniknout i přímo na povrchu nábytku kdekoliv v rámci interiéru, a to díky technologii Overface – digitální grafice aplikované na nábytkových dvířkách, ale i jiných plošných materiálech. Pampelišku, ale i jakýkoliv jiný motiv, si můžete nechat aplikovat i na pelest postele, obklad stěny či velkoplošně na šatní skříně.






Nechte si tento oblíbený motiv aplikovat na koupelnový nábytek, ale ochraňte jej sklem. To vám umožní například aplikaci i na velmi exponovaná místa, jako jsou koupelny. Na obrázku je model skříňky Image z kolekce Dřevojas.