Požadavků na předsíň je spousta. O tom, co předsíň potřebuje, víme všichni. Především tu musí být místo na boty. Spoustu bot. Možná víc bot, než si dokážete připustit. Máte jedny boty do práce? Asi ne – máte minimálně dvoje, podle toho, co si zrovna oblečete (a platí to i o mužích). A co boty na sport? A co boty na zahradu? Domácí přezůvky? Když to vynásobíte členy domácnosti, vyjde vám, že těch botu je tu spousta a spousta. Někdo to řeší velkou vestavěnou skříní, někdo botníkem.

A co takové zrcadlo? V předsíni by nemělo chybět, aby se člověk mohl na sebe podívat, než vyjde z domu. Poslední úprava, aby nikde nic nekoukalo, nebyl límec špatně ohnutý apod.

A co kabáty? Ty se hodí dát do skříně. Ale prohrabávat se všemi kabáty ve skříni není také ideální. Takže nějaký ten háček, kam si může kabát pověsit třeba návštěva, ten se také hodí.

Zajímavé nápady do předsíně v naší velké fotogalerii:

A k tomu to místo na drobnosti. Třeba na klíče, abyste je nemuseli hledat po celém domě. Prostě odemknete, odhodíte klíče do poličky nebo do mističky, a když odcházíte, zase je tam najdete.

A nezapomeňte na sedátko – obouvat si boty vsedě je přece jen pohodlnější než vkleče.

Související články