Fotbálek!

.


Už jste viděli stolní fotbálek, který je vyrobený z kartonu, takže si ho můžete vylepšit podle vlastní fantazie fixami nebo sprejem? Takový, který má nejen místo na odložení lahve s pivem, ale také držák na mobil s vestavěným reproduktorem? Vychytanější dárek aby jeden pohledal! Cena na Bonami.cz: 1899 Kč.  

Ocelová krása

Můžete také najít něco do kuchyně i na servírování. Co třeba nějakou pěknou mísu? Třeba ocelová miska Krenit Bowl od Normann Copenhagen, cena 1190 Kč, k dostání na DesignVille.cz.

Zatemnělé Star Wars

Do vesmíru Hvězdných válek se zapsala další kapitola – světová premiéra filmu „Star Wars: Síla se probouzí“. A tuhle nejnovější filmovou pecku, do které se třeba zamiloval váš syn či manžel (velké dítě), můžete dát i do interiéru. Kolekce „Star Wars & VELUX Galactic Night“ nabízí čtyři zcela zatemňující „galaktické“ rolety, navržené speciálně pro dětské pokoje. Je tu jak poster filmu, tak i třeba efektní záběr na Hvězdu smrti, tradiční roboty R2-D2 a C-3PO…

Houpání v plyši

Plyšové houpací křesílko ve tvaru oslíka s dřevěnými ližinami a úchyty potěší každé batole a malé dítě. Houpání je pro malé děti velmi důležité, protože stimuluje jejich smysly. Houpací křesílka jsou certifikovaná a přinášejí dětem spoustu radosti a zábavy. Vhodné pro děti cca od 1 roku, maximální nosnost je 20 kg. K dostání za 1190 Kč na Proděti.cz.

Květinka ve sprše

A co takhle něco do koupelny? Třeba takovou novou sprchovou hlavici, která je funkční i krásná zároveň. Grohe Rainshower Icon 100 vypadá jako květinka. Může mít buď bílé, nebo žluté okvětní lístky. V sobě má zabudovaný omezovač průtoku na 9,5 l/min. Sprchové trysky jsou z pružného materiálu a lze z nich odstranit vodní kámen pouhým setřením. Cena 3228 Kč.

Like Superman

Který kluk by nechtěl mít v pokojíku superhrdinu v životní velikosti? Velkoformátová tapeta je vyrobena z kvalitního papíru s UV ochranou, takže nevybledne a dá se otřít vlhkým hadříkem. Cena na Bonami.cz: 158x232 cm, 799 Kč.

Odložte se na vak

Sedací vaky jsou ideálním místem vybízejícím k snění i přemýšlení. Hodí se pro posezení s přáteli, stejně jako k sladkému usínání u dobrého filmu, oblíbené hudby nebo knih. Milují je děti, teenageři, dospělí i přísní šéfové. Vytvořte si domov podle svých představ. Český výrobce sedacích vaků vám to umožní díky široké nabídce kreativních designů, pestrobarevných osobitých vzorů a vtipných návrhů, jako je například jedinečný červenomodrobílý design plechovky sardinek nebo zpívající technozajíc. Na své si přijdou děti, teenageři, milovníci jemných květin, komiksových postav i divokých graffiti. www.misda.cz.

Originál v hodinách

Twins nástěnné hodiny zaujmou netradičním pojetím ciferníku, který se otáčí místo malé ručičky. Ve stříbrném ciferníku je výřez, kterým jsou vidět čísla. Do stejné barvy jako ciferník je laděný chromovaný rámeček. Cena na alza.cz je 2 190 Kč.

Nejen lampička

Joyo není jen designová stolní lampa, ale také nabíječka a odkládací prostor. Kromě toho, že svítí, má zabudované 3 USB porty a mobil nebo jiné drobnosti vám pohlídá v šikovné přihrádce. Cena na Bonami.cz: od 2 999 Kč.

Dva v jednom skle

Olej a ocet v jednom skle? To není jen tak. Ale dá se to vyřešit. A pěkně elegantně. S velmi originální lahví Queen, která vypadá skvěle, a přitom plní svou funkci na 100 %. Zakoupit můžete na www.dtglass.cz za 339 Kč.

Odpočiňte si ve vaně

A co takhle pohodlí ve vaně? Myslíte si, že poležení ve vaně není dost pohodlné? Zkuste univerzální vanový podhlavník Bette Relax v černé barvě, který byl vyvinutý pro ocelové smaltované vany Bette, ale lze jej použít i v libovolné jiné ocelové smaltované vaně.

Má rozměry 34 x 12 x 4,5 cm, ale jeho flexibilní tvar se přizpůsobí kamkoli. Díky integrované magnetické ploše ho lze pevně připevnit prakticky na libovolném místě koupacího prostoru. Při koupání tak obdržíte spolehlivou a příjemnou podporu. Podhlavník Bette RELAX se dodává v barvách bílé a černé.