Pokud máme být konkrétní, může se jednat o:

  • Ohřívání interiéru,
  • Oslňování světlem,
  • Spálení naší pokožky.

Pokud chcete všechny dané problémy jednoduše eliminovat, podívejte se s námi na to, jak stín právě u vašeho domu celkem jednoduše vytvořit.

Markýzy nemusí být hitem jenom u restaurací

Jistě je všichni známe, jelikož je používají například restaurace, hotely, stejně jako třeba kavárny s venkovními zahrádkami. To ale neznamená, že by markýzy nemohly být využitelné také u rodinných domů. Můžou! Jsou skvělým řešením, jak můžete jednoduše zastínit vaši terasu. A to nejenom ji. Jakmile výsuvné markýzy použijete, můžete si být jisti, že lze eliminovat i sluneční paprsky, které by skrz okna nebo prosklené stěny vstupovaly do interiéru.

Že se jedná o velmi zajímavé a praktické řešení, dokládá i fakt, že se může hodit nejenom při jasné obloze, ale i při drobném dešti. Když k tomu přidáme třeba možnost elektrického pohonu, vysokou odolnost nebo jistotu mnoha barevných designů, je více než jasné, že výsuvné i kazetové markýzy uspokojí i náročného zákazníka.

Co takhle předokenní rolety?

I ty jsou možným řešením, jak lze vcelku jednoduše a bez větších problémů dosáhnout tolik potřebného stínu. Zde rozhodně nesmíme zapomínat na fakt, že ten bude dodán hlavně našemu interiéru. I v něm mohou být sluneční paprsky poměrně nepříjemné. Kromě toho, že venkovní rolety mohou zabránit jakémukoliv oslňování, mají ještě jednu další poměrně velkou výhodu. Dokážou zamezit také tomu, že bude slunce vzduch v místnosti ohřívat až na nesnesitelnou úroveň. I v létě tak bude ve vašem bytě příjemně, a to i bez použití klimatizace. Díky čemu? Jenom díky správně a včas vytvořenému stínu. Samozřejmě i zde oceníte možnost ručního, nebo motorového pohonu.

Podívejte se na www.dmsalfa.cz, kde najdete více užitečných informací, ale i inspiraci z již realizovaných zakázek.