Spát nemusíte jen v ložnici

Prostory na bydlení se čím dál více zmenšují, a lidé proto řeší, jak uspořit místo. Trendy řešením jsou takzvané spací kouty. Ložnice totiž většinou zabírá jen zbytečně velký prostor a slouží vlastně jen jako místo, kam dát postel a na ní přespat. Pokud máte vysoké stropy, můžete využít nastavení takzvaného patra navíc. V opačném případě stačí příčka a závěsy a klidová zóna už je na světě.

Zvětšování pokojů na úkor jiných

Někdy novým majitelům domu či bytu nevyhovuje rozvržení původního interiéru. Proto není žádnou výjimkou, že se prostory zvětšují na úkor jiných. Přeci jen, malá předsíň není zas takový problém jako koupelna, kde se ani neotočíte. Také spojování kuchyně s obývákem není už žádnou raritou. Každý by se před zahájením úprav měl zamyslet hlavně nad tím, jak prostor bude ve finále využívat. Pokud při vaření koukáte na televizi a bavíte se s ostatními členy rodiny, spojení obýváku s kuchyní je určitě na místě.

Vestavěné skříně a zasunovací dveře

Elegantní řešení nejen pro úsporu prostoru nabízejí zasunovací dveře a vestavěné skříně. Využijete totiž chytře prostory a zdi, které už v domácnosti beztak jsou. Navíc díky vestavěným skříním získáte i prostor na ukládání sezonních věcí.

Kdo vám pomůže s úpravami v domácnosti?

Nejlepší a nejrychlejší řešení je využít poptávkový server Poptávej.cz. Svou poptávku zde totiž vyplníte ve speciálním formuláři během takových dvou minut, ale dostanete hned několik nabídek na míru. Aby si řemeslník nebo jiný dodavatel dokázal dobře představit, co po něm budete chtít, nešetřete detaily, jako jsou rozměry a materiály. Určitě se budou hodit i fotografie. Nabídky vám budou zasílat dodavatelé z okolí. Pak už si jen vyberete tu nejlepší a domluvíte se s kontaktní osobou na podrobnostech.