Na webových stránkách www.domovnivypinace.cz si můžete vyzkoušet roli interiérového designéra. Vyberte si barvu stěn nebo nahrajte vlastní fotografii stěny vašeho skutečného interiéru a přikládejte různé typy vypínačů. V online návrháři si můžete vyzkoušet, jak budou vypadat vypínače přímo u vás doma. A vyzkoušet můžete klidně i odvážnější kombinace, na které byste si jinak netroufli. Je to nanečisto!

V konfigurátoru máte na výběr ze čtyř designových řad:

  • Retro
  • Decente
  • Elegant
  • Variant

Navíc si u každé řady sami volíte barvu rámečku, krytky a u RETRO edice i barvu kličky.

Máte rádi RETRO?

Poslední dobou je retro styl designéry a architekty poměrně často skloňován. A není divu. To, co jednou fungovalo a zažívalo úspěch, se nyní opět vrací. Řada RETRO vypínačů a zásuvek představuje nadčasový design inspirovaný prvky moderního minimalismu a původního baťovského stylu. RETRO kolekci si vybírají jak milovníci rustikálního, starobylého nebo vintage stylu, tak také vyznavači moderního industriálu. Jestliže jste se zhlédli v loftovém stylu bydlení, inspirovaném průmyslovým prostředím továren, kulaté retro vypínače s kličkou pro vás budou jasnou volbou.

Decentně a přírodně

DECENTE - decentní řada, jež osloví milovníky jednoduchého a čistého designu. Na výrobu této řady byly použity přírodní ušlechtilé materiály. Je typická širším rámečkem, jehož barvu lze kombinovat s bílými, černými anebo metalickými odstíny středové krytky. Vypínače si můžete vybrat ze skla, dřeva, kovu či plastu.

Skleněné vypínače existují ve 13 barevných odstínech, které jsou aplikovány na sklo Lacobel, vyznačující se výbornou barevnou stabilitou, vysokou odolností proti vlhkosti a poškrábání. Kovové vypínače jsou provedeny v úpravě nerez a hliník, na dřevěné vypínače byl použit vzhled dubu, ořechu a mahagonu.

Vypínače pro konzervativnější interiéry

Řada Elegant padne do oka všem zastáncům klasického designu. Rozumí si s jakýmkoli typem interiéru. Díky široké škále 21 barev, jež lze navzájem kombinovat, si každý zaručeně vybere vypínač podle svého gusta.

Unikátní konstrukční řešení spojování rámečků navíc umožňuje vytvářet svislé, plošné nebo až sedminásobné vodorovné kombinace vypínačů. Zkuste si namixovat vlastní vypínač.

Vypínač nemusí být jen bílý

Klasika vás nudí a rádi byste vyzkoušeli něco odvážnějšího? Pak vás nadchne řada vypínačů plná barev a hravého designu. Řada Variant si vás získá výraznými barvami rámečků.

A jaký vypínač bude slušet vašemu interiéru? Vyzkoušejte si to na www.domovnivypinace.cz.