Dobrá, na ploše 465 m2 se přece jen nějaké to místo pro pracovnu a pro soukromé prostory najde. I přesto, že pracovna pro fotografa je přece jen trochu větší než třeba u novináře.

Ateliér Desai Chia kompletně zrekonstruoval prostor tak, aby zahrnoval knihovnu, velkou kuchyň, dvě ložnice, dvě koupelny, prádelnu a také fotografický salon a přijímací místnost. Byl vytvořen prostor velmi průhledný, ale přesto decentralizovaný, který nevytváří bariéry, jen skryté kapslové dveře vytvářejí soukromí v případě potřeby.

Začneme nejdřív vstupem, kde je knihovna a přijímací prostor, kde se diskutuje s galeristy, probírají se fotografie na velké magnetické desce, která je základem pro přímou konfrontaci s obrazem. Následuje fotografické studio a za ním jedna ložnice pro návštěvy.

Do soukromé části bytu se dá projít buď z přijímací haly, nebo přímou cestou z fotostudia do ložnice. Hlavním prostorem je ovšem velká kuchyně propojená s jídelnou a obývacím pokojem, která zabírá téměř polovinu bytu. Staré litinové sloupy tu vytvářejí efektní prvek, který je doplňován netradičním pozadím kuchyně. Tady nejsou žádné horní skříňky, ale matně šedá dekorace stěny. Hlavní varné centrum je tak velký ostrůvek z ocelového plechu, u zdi je pak „servisní“ prostor pro dřez, sporák, ledničku a myčku.

To nejkrásnější na bytě je ovšem spektakulární výhled z oken na ulice New Yorku.