CPL laminát je kontinuálně lisovaný laminát tloušťky 0,2 mm, který je vysoce odolný proti poškození, snadno se udržuje, dlouho vydrží a je za rozumnou cenu. Některé nové dekory jsou uvedeny v tzv. kašírovací fólii (dub šedý, borovice bělená). Výrobce rozšířil sestavu fólií proto, že chtěl umožnit kupujícím rámových dveří mít ve stejném dekoru i protipožární dveře. Rámové dveře ze své podstaty, tj. rámové dřevěné prvky osazené sklem nebo dřevěným panelem, nemohou splnit bezpečnostní požadavky. Ovšem při potažení protipožárních dveří stejným dekorem fólie lze mít identické i vchodové dveře.

Nové dekory i kompletní montáž dveří je možné také prodiskutovat v nové vzorkové prodejně MASONITE v Praze (Českomoravská 183, objekt Sykora Home).

Dřevodekor borovice švédské v horizontálním nebo vertikálním směru s povrchovou strukturou ve 3D

Pokud majitel ve svém interiéru preferuje dveře jednobarevné a dřevu dává prostor jen na podlahách, či nábytku, může využít nástřiků dle všech odstínů vzorníku barev RAL.

Mezi přitažlivé varianty světlých barev patří bavlněná béžová, ze sedmi odstínů šedi je zajímavá kamenná a z jarních jásavějších barev například limetkově zelená.