1) Zaostřeno na detail

Pozvěte harmonii přírody k sobě domů. Florální motivy polštářů rozzáří každé křeslo i pohovku. Barevné ladění v rámci celého interiéru můžete podpořit jednobarevnými polštářky. A rozhodně se nebojte neotřelých kombinací.

2) Francouzské přikrývky velí: Přitulte se!

Spaní pod jednou přikrývkou není zdaleka doménou pouze mladých zamilovaných párů či šarmantních Francouzů! Kromě blahodárných dopadů na partnerský život je francouzské ložní prádlo v českých domácnostech stále oblíbenější i z dalších důvodů. Větší povlečení nechává vyniknout nejen designovým kouskům, ale také tradičním a decentním motivům, postel je snadno ustlaná a upravená. Nejširší nabídku vzorů ve francouzských rozměrech najdete u české značky Matějovský, která si zakládá na precizní výrobě, přírodním materiálu a stálých barvách.

3) Kvalitní materiály ložnici sluší

Dbáte při nákupu na kvalitu i design? Pak si nenechte ujít limitovanou edici povlečení módní návrhářky Blanky Matragi, kterou přináší značka Matějovský. Digitálně tištěné vzory překypují energií a živelností, zároveň zůstávají synonymem pro eleganci. Umělecké dílo si zaslouží i odpovídající materiál – uléhat budete do bavlněného saténu. Série vychází z autorské kolekce Elements, kterou Blanka Matragi popisuje jako návrat ke kořenům.

4) Dopřejte si domácí wellness




Nechte se hýčkat bavlněným materiálem a stylovým provedením nové kolekce saunových osušek Granada značky Matějovský, která nesmí chybět ve vaší domácí wellness výbavě. Saunová osuška Granada si vás získá nejen svojí praktičností, ale také jemným designem v decentním ombré efektu. Vybírat můžete ze čtyř barevných variant.

5) Kuchyňské utěrky: funkční a stylové

Tradiční vaflové utěrky z nejjemnějších přízí 100% bavlny jsou praktickým i stylovým kuchyňským doplňkem. Díky kvalitnímu materiálu zaručují skvělou savost a jsou velice příjemné na dotyk. Precizně provedené lesklé výšivky se skvěle doplňují se zvolenými barevnými odstíny napříč celou kolekcí vaflových utěrek tradiční české značky Matějovský. Minimalistické kuchyni bude slušet Linea, nová kolekce kuchyňských utěrek značky Matějovský, která upoutá pozornost elegantním designem - vytkaný žakárový vzor vyniká na lícové straně smyčkového froté, atraktivní prvek tvoří i na rubové straně odlehčené froté.