Jeden velký byt byl celé jedno patro. Jenže postupem času byl rozdělený, plnil různé funkce, byl zastavěný… Mladý pár však byt koupil a zadal architektonickému studiu Diega Revolla jeho kompletní rekonstrukci. Tohle je práce snů. Tohle je životní projekt.

Tihle investoři totiž na tom byli finančně tak dobře, že dali architektovi volnou ruku. Tedy dali mu okrajové podmínky, vybrali materiály, řekli svou představu. Ale všechno pak nechali na něm. A tak vznikl byt, kde hlavními materiály jsou dřevo, mramor a ocel. Žádné excesy. Vše klasické, efektní i efektivní. Najdeme tady tak systémy otočných dveří v tmavém dřevě, které rozdělují jednotlivé zóny na části. Je tu sjednocená barevnost, kdy mírné barvy nábytku rozptylují jemně světlo. Nic z vybavení není ostré, výrazné, excentrické, a to ve všech částech – od obývacího pokoje až po pokoj pro chůvu. Byt je spíš konzervativní, zařízený italským nábytkem a doplněný uměleckými předměty, které z interiéru dělají uměleckou galerii.

Najdeme tu tedy vybavení od Zalszupin, Jadera Almeidy i současných designérů Biancy Barbato nebo Tiaga Curioniho. Společně s nábytkem pak jsou zde obrazy od Sergio Luceny, João Castilho a Janaina Landini. Ty se prolínají sochami od Cruz Diez a Tulio Pinto.