Měnit přitom nemusíte vůbec nic – jednoduše do zámku z vnitřní strany zasuňte klíč a poté na zámek nasaďte NUKI. V jeho těle se nachází motor, který klíčem otáčí a odemyká a zamyká dveře za vás. Rychlým nastavením NUKI vás provede přehledná, uživatelsky přívětivá aplikace, kterou si zdarma stáhnete do svého telefonu. Telefonem pak můžete zámek také ovládat a přístup si nasdílet se všemi členy domácnosti. Pro odemykání ale nemusí sloužit pouze smartphone, ale například dálkový ovladač, ideální řešení třeba pro děti a seniory, nebo také drobná klávesnice umístěná na dveřích nebo v jejich blízkosti. Klávesnice je skvělou volbou zvlášť u rodinných domků, kdy můžete bez starostí chodit třeba na zahrádku s prázdnýma rukama.

NUKI lze také prostřednictvím doplňku zvaného Bridge připojit k internetu. Poté můžete zámek odemykat a zamykat odkudkoliv na světě, takže můžete domů pustit třeba návštěvu, zatímco jste teprve na cestě z práce. On-line funkce umožňuje také zkontrolovat, jestli jsou dveře zamčené, nebo se podívat, jestli už děti dorazily ze školy.

Instalace a nastavení NUKI nezabere víc než pět minut, a stejně snadno jej lze zase odmontovat, pokud vás už omrzí, anebo se stěhujete do nového domu. NUKI jednoduše sundáte a vezmete s sebou.

Chcete vědět více? Podívejte se na prezentaci NUKI v e-shopu KLÍČOVÉHO CENTRA!