Ze všeho nejdříve hledejte inspiraci a ujasněte si, jakou tvář chcete svému domovu dát. Vyhnete se tak podobě nesourodého mišmaše, který bude působit neuspořádaně a chaoticky. Studnicí inspirace je například Pinterest, kde najdete nápady na výrobu dekorací i jak na zajímavě laděné interiéry. A jakmile máte o svém domově bližší představu, můžete se pustit do jeho realizace.

Doplňky a dekorace s příběhem

Vázy, sošky nebo obrazy jsou drobnosti, které místnosti dodávají na osobitosti a originalitě. Že nechcete, aby váš domov vypadal jako z katalogu Ikea? Vsaďte na blešáky, bazary nebo třeba aplikace, které umožňují koloběh věcí mezi lidmi. Dáte tak šanci věcem, které by skončily v popelnici, ušetříte a byt budete mít plný nápaditých dekorací a doplňků.

Upcyklujte a tvořte

Pohodlné a kvalitní postele nejsou jen ty z masivu, ale s trochou šikovnosti si je vyrobíte sami a za pár korun. Jediné, do čeho budete muset investovat, je matrace. Rošt a čelo postele pak jednoduše vyrobíte z obyčejných dřevěných palet. Návodů, jak na to, najdete na internetu celou řadu. Vlastnoručně vyrobenou postel pak můžete ozvláštnit podsvícením nebo barevným nátěrem.

Nakupujte online

Ani pořízení nového nábytku vás ale nemusí stát tisíce korun. Jednoduše nakupujte online, ušetříte tak nejen čas, ale také peníze. Moderní a kvalitní zařízení za dobré ceny nabízí například Expedo nábytek. E-shop má navíc k dispozici vlastní dopravu a zboží doručuje zákazníkům zcela zdarma. Skvělé recenze si tento obchod vysloužil nejen za levný a kvalitní nábytek, ale také za spolehlivou zákaznickou linku, kde vám poradí se samotným výběrem a zodpoví i dotazy týkající se nákupu nebo doručení.