Coming home

Až začne foukat ze strnišť a pozdní odpoledne se zahalí do tmy, možná oceníte oázu klidu vytvořenou ve stylu Coming home. Zaoblené tvary, teplé barvy a měkké materiály navozují hřejivou atmosféru a zaručují pocit naprostého pohodlí. Bohaté uplatnění odstínů červené a růžové boří dogma o tom, že by se s těmito barvami mělo v interiérech šetřit. Tmavá červeň dodává energii a zajímavě kontrastuje se sytou modří.

Family time

Tento styl pojímá interiér jako místo rodinných setkání. Stejně jako členové rodiny mohou mít rozličné povahy, stejně tak se v bytě mohou potkávat kontrastní barvy a materiály. Světlá a tmavá, hřejivost a chlad, nové prvky vedle starých - všechno se nakonec nějakým způsobem doplňuje a vytváří jednotný celek. Z barev dominují odstíny šedé chromového zabarvení a kouřové odstíny růžové.

Make space

Někdo ale dává přednost jednoduchosti a praktičnosti. V tom případě mu bude vyhovovat styl Make space, který je funkční, minimalistický a přehledný. Absence zbytečných věcí vytváří svobodu, prostor a světlo. Inteligentní, jednoduché a úsporné koncepty pro posouvání, zaklápění a uložení se zrcadlí v materiálech, jako je například překližka. Tomuto konceptu se přizpůsobuje paleta barev: dřevo, kůže, hlína, kámen.

Everything goes

Koho naopak minimalismus už nudí, může se svézt po uvolněném stylu Everything goes, který dovoluje každou výstřednost, včetně výrazných dekorů palmových listů a květů. Leopardí a zebrované potisky v kombinaci se sametem, hedvábím a mosazí vytvářejí kouzelnou džungli barev, vzorů a materiálů. Výrazné odstíny zelené kontrastují s jemnými odstíny růžové - a překvapivě to funguje.