Haly areálu i okolí budou vybaveny navigačními systémy a navýší se počet obslužného personálu pro maximální komfort návštěvníků i vystavovatelů. Vzhledem k modernímu vybavení hal a jejich prostupnosti bude ve vnitřních prostorách zajištěn přísun čerstvého vzduchu, nikoliv pomocí recyklace vnitřního vzduchu. „Z důvodu určeného maximálního počtu osob v jednotlivých sektorech v jeden okamžik jsou v prostorách instalovány technologie mapující aktuální množství lidí v určeném prostoru. Změní se i rozložení expozic uvnitř hal, kdy budou pro zvýšení bezpečnosti rozšířeny uličky v hlavních průchozích koridorech i v bočních sekcích mezi stánky,“ řekl výkonný ředitel ABF, a.s. Martin František Přívětivý.

Součástí nového vybavení areálu jsou i stojany s dezinfekcí rukou, oproti standardnímu režimu budou častěji dezinfikovány i prostory výstaviště. Pro kontrolu dodržování povinnosti pohybovat se v prostorách se zakrytými dýchacími cestami bude určena skupina koordinátorů vstupů do areálu, ale i ve vstupních a výstavních halách. Možnost zakoupit si roušku bude i přímo na výstavišti. Vstupenky je možné pořídit z pohodlí domova na www.vstupenky-pva.cz.

Připravte se na inspirativní podzim

Ve dnech 1. až 4. října se v PVA EXPO PRAHA sejde nejen poctivé řemeslo, které budou prezentovat čeští výrobci, významní odborníci, ale i nové kolekce silných značek. K vidění budou také unikátní technologie, moderní design a kvalitní produkty.

V rámci veletrhu se představí také vítězné exponáty soutěže Nábytek roku 2020 a již tradičně bude jedna hala věnována Zóně spánku zaměřené na kvalitní a příjemné snění. Významným bodem doprovodného programu bude projekt Inspirace pro bydlení. Pro návštěvníky bude ve Vstupní hale I vybudováno pět interiérů s nápady, radami a tipy na zařízení bydlení s každodenní možností komentované prohlídky s odborníky. Návštěvníci se mohou těšit také na velkou soutěž o pět set cen.

Na nadcházející ročník akce se těší také vystavovatelé. „Naše česká nábytkářská firma zaměřená na výrobky z masivního dřeva a ortopedické lamelové matrace je pravidelným dlouholetým vystavovatelem na veletrhu FOR INTERIOR v Praze. Veletrh je nedílnou součástí našeho marketingu. Většinu našich novinek vystavujeme právě na tomto veletrhu. I letos na začátku října se těšíme jak na nové zákazníky, tak na zákazníky stávající, kteří nám sdělují své poznatky s našimi výrobky a poskytují nám tak neocenitelnou zpětnou vazbu,“ říká Tomáš Jelínek ze společnosti JELÍNEK – výroba nábytku s.r.o. Více o veletrhu na: www.forinterior.cz.