V ložnici zvolte přírodní materiály a hezké barvy, které zklidní atmosféru v místnosti před usnutím.




V zimně všichni toužíme po hřejivém pelíšku. Pokud spíte v chladné místnosti a máte rádi teplo, pořiďte si heboučké flanelové povlečení. Měkký materiál u flanelu je způsoben vlasovým efektem, který vzniká počesáním kvalitní bavlněné tkaniny. Flanel vás zahřeje během okamžiku a bude příjemným společníkem po celou noc.







Hebký pléd POLAR s motivem vločky vnese hezkou pohodu do vašich domovů. Jemně vás pohladí při čtení knížky nebo poslechu oblíbené hudby.





Po celý rok se mění teplota, pokud nechcete stále měnit nebo kupovat přikrývky s jinou mírou hřejivosti, vyzkoušejte univerzální přikrývku DUPLEX PLUS. Výhoda spočívá v sepnutí dvou přikrývek. Jedna je slabší a lehčí, druhá zase celoroční a teplejší. Spojením vznikne nádherně hřejivá thermo přikrývka se vzduchovou kapsou, která dobře izoluje. Suché zipy lze opět rozpojit a vzniknou opět dvě samostatné přikrývky.




Krásným potěšením v zimním období jsou veselá zvířátka Losíci. Jsou milou vánoční dekorací pro váš domov i roztomilým dárkem pro vaše děti.

Více na www.scanquilt.cz