V nové kolekci se opět můžete těšit na nové, krásné designy jak v tradičních dekorech, tak i v designových specialitách, inspirovaných aktuálními módními trendy z celého světa. Kolekce Texline a HQR jich nabízí téměř padesát. Vysokou kvalitu podlah Gerflor Texline a HQR podtrhuje 15letá záruka.

Texline je podlahou pro každého

Nejrozšířenější řada podlahových krytin Gerflor Texline je určena především pro využití v bytových prostorách a díky perfektnímu poměru cena / výkon je hojně instalována v mnoha bytových projektech. Díky možnosti rychlé pokládky ji oceníte také při rekonstrukcích. Gerflor Texline nabízí širokou škálu těch nejpopulárnějších dekorů a povrchová úprava této oblíbené krytiny byla navržena tak, aby vyhověla nárokům každé domácnosti. Kvůli tomu se také zvýšila PUR ochrana a podlaha má protiskluzovou úpravu. Jedná se o zdravotně nezávadnou a 100% ekologicky šetrnou podlahovou krytinu, vhodnou do všech typů místností. Je to vskutku pohodová podlaha, která vás uchvátí svými dekory, vlastnostmi i lehkou pokládkou, kterou zvládnete i svépomocí.

HQR představuje extra kvalitu

Řada Gerflor HQR byla navržena tak, aby byla maximálně odolná proti opotřebení a dala se použít jak v komerčních prostorách, tak v domácnostech. Nabízí vysokou odolnost užitkové třídy 41 a široký sortiment luxusních dekorů. Jedná se o ekologicky šetrnou podlahovou krytinu s antibakteriální ochranou Sanosil.

U Taralay Libertex oceníte volnou pokládku v komerčních prostorách

Tento zcela nový koncept podlah s exkluzivní MAX3 konstrukcí podtrhává trend dnešní doby – vysoké nároky na rychlost a efektivitu pokládky. Výhodami této podlahy je také vysoká zátěž – nášlapná vrstva má 0,7 mm a celková tloušťka je 3,65 mm. Podlaha má akustický útlum 19 dB a díky povrchové úpravě Protecsol® je jednoduchá a rychlá i její údržba. Z kolekce 20 dekorů Libertex můžete vybírat nejen dřevěné dekory, ale i imitace betonu a barevné odstíny.

Podrobné informace a přehled dekorů včetně aktuálních trendů v dekorování podlah a interiéru najdete na www.gerflor.cz.