Nejdůležitější je uspořádání prostoru

Moderní koupelna představuje velice dobře naplánovaný interiér. Prostor je maximálně využit a rozdělen na zóny s různými funkcemi. Dnešní koupelna, to je komfortně vybavený prostor, jehož uspořádání zcela splňuje požadavky jeho uživatelů, zajišťuje jim pohodlí a nezbytný pocit soukromí. Koupelna Ego Plus všechny tyto vlastnosti má. A navíc splňuje požadavky doby!

Klima zdrženlivé elegance

V elegantních interiérech je kladen velký důraz na uspořádání, tvar a detaily. Nejdůležitější je ta část koupelny, ve které se nachází umyvadlo. Právě umyvadlo určuje charakter celého prostoru. Díky široké nabídce umyvadel série Ego Plus může být tato zóna uspořádána mnoha způsoby – jedinou hranicí je fantazie architekta. Ego Plus umožňuje výběr umyvadel s tradičním symetrickým nebo asymetrickým tvarem se širokou odkládací plochou na pravé nebo levé straně, poskytující dodatečné místo na kosmetiku a toaletní potřeby. Zajímavým nápadem pro rodinnou koupelnu jsou dvě umyvadla instalovaná asymetricky vůči sobě s odkládacími plochami uprostřed.

Jednotný styl

S tvarem umyvadel Ego Plus dokonale ladí design klozetů a bidetů řady Ego, které jsou dostupné v závěsném a stojícím provedení. V navrhovaném uspořádání koupelny Ego Plus vytváří klozet a bidet, umístěné u stěny, intimní zónu toalety. Na druhé straně této mezistěny, která současně tvoří funkční regál na kosmetické přípravky, je umístěna vana a sprchový kout pro dvě osoby.

Designová klasika

Mladé svěží linie nové designové řady Ego Plus od uznávaného italského designéra Antonia Citteria zaujmou všechny, toužící po atraktivním vybavení koupelny za rozumnou cenu. Nezaměnitelný rukopis Antonia Citteria splňuje nejvyšší nároky. Jedinečný výraz, čistý a atraktivní styl je nejvíce zřejmý na klasickém, symetrickém tvaru umyvadel, nabízených ve třech velikostech. Nerušené hladké linie jsou neobyčejně elegantní a společně s ochranným moderním povrchem Reflex Kolo výrazně usnadňují čištění.

Kompaktní celek keramiky s nábytkem

Keramika tvoří s nábytkem Ego Plus kompaktní celek. Zaoblené hrany nábytku navazují na eliptický tvar umyvadla. Nábytek Ego Plus upoutává svým moderním tvarem a módním povrchovým provedením. Korpusy skříněk jsou dýhované s dekorem stříbrného jasanu. Efektní černá dvířka jsou vyrobena z lakovaného skla. Stříbrný rámeček kolem dvířek a jednoduchá úchytka podtrhují výjimečnost nábytku Ego Plus. Závěsné skříňky pod umyvadlo o šířce 110 cm jsou k dodání s výřezem na sifon vlevo, uprostřed a vpravo. Nízké skříňky lze vybavit chromovaným košem na prádlo. Jsou dodávány se závěsy i pojízdnými kolečky - mohou tak být využity jako závěsné skříňky nebo mobilní toaletní stolek. Vysoké boční skříňky poskytují bohatý úložný prostor. Dvířka jsou u těchto skříněk nejen zepředu, ale také ze strany - díky tomu je úložný prostor lépe rozdělen a přístup k poličkám mnohem snadnější. Vysoké skříňky lze kombinovat s nízkými skříňkami.

Ideálním doplňkem tohoto nábytku jsou svislá a vodorovná zrcadla s osvětlením, není proto třeba kupovat svítidla do koupelny zvlášť. Osvětlení se díky pohybovému čidlu zapíná samočinně poté, co se uživatel k němu přiblíží.

Pohodlné čištění

Symetrická umyvadla mají šířku 55, 60 a 65 cm, asymetrická (pravá a levá) pak 65 a 80 cm. Umyvadla jsou dostupná s povrchem Reflex Kolo, který chrání keramiku před usazováním kamene a nečistot a usnadňuje její udržení v čistotě.

-Sanitec-Foto: Keramika Kolo