Vzhledem k tomu, že označení Deluxe bylo dlouhodobě zneužíváno konkurencí, rozhodla se společnost Marimex pro změnu obchodního označení. Infrasauna Deluxe je tak nyní pod označením InfraMar.

Společnost Marimex se při této změně nezaměřila pouze na změnu názvu, ale rozhodla se, že kvalitativní nároky na výrobu řady InfraMar ještě zvýší.

Vysoká kvalita zpracování

Už od samého počátku je věnována zvýšená pozornost výběru dřeva, jeho začišťování a lakování. Dřevo na výrobu infrasaun pochází z kanadských lesů, kde je těženo celosvětově známými společnostmi, které jsou špičkou ve svém oboru. Zpracovaný materiál tak vyniká prvotřídní kvalitou. Jen pro představu, tloušťka dřevěného panelu infrasaun Marimex dosahuje hodnot přes 4 cm (!).

Součástí řady InfraMar je i bohaté příslušenství. V každé infrasauně naleznete ozonátor (pomáhá okysličovat krev a stimuluje tvorbu kyslíku v lidských tkáních), ionizátor (pomáhá obohacovat vzduch ionty, jež mají pozitivní vliv na naše zdraví) a rádio s MP3 přehrávačem s možností připojit externí USB zdroj nebo SD kartu.

Infrasauny Marimex procházejí mnohonásobnou kontrolou kvality, a proto získáte zdarma ke každé infrasauně nadstandardní tříletou záruku.

Přijďte navštívit nově otevřené Sauna Centrum Marimex, kde máte možnost si vyzkoušet až 30 modelů saun a přesvědčit se o jejich kvalitách.