Společnost SANITEC, která je dodavatelem sanitární keramiky prestižních značek KERAMAG, KOLO, KORALLE, ALBATROS, připravila v roce 2008 pro koupelny řadu novinek, které se vyznačují novodobým designem, vyšším uživatelským komfortem a pokrokovými technickými inovacemi. Co je tedy ve světe koupelen nového?

Novinky Keramag

Zcela nová koupelnová řada Silk

V září byla na trh uvedena zcela nová řada Silk. Tato řada, která vyniká elegancí a nadčasovostí, nabízí širokou paletu keramických výrobků, bohatý nábytkový program a vanu (v prodeji od listopadu 2008). Základem série je řada jemně zakulacených umyvadel a klozet s upravenou výškou pro snadné vstávání, ke kterému je nabízeno WC sedátko s automatickým pozvolným sklápěním. Nechybí umyvadlové desky a skříňky v lesklém bílém provedení nebo z vysoce kvalitní dýhy z pravého dubu nebo wenge pangar.

Dvojumyvadlo Era Zdola vestavná umyvadla Renova Nr. 1 Plan

V červenci rozšířilo luxusní koupelnovou řadu Era dvojumyvadlo o šířce 140 cm, které lze kombinovat se spodním podstavcem ve vysoce leštěném, elegantním černém provedení nebo dýze palisandr.

Nádherná, zdola vestavná umyvadla ve dvou velikostech jsou pak novým přírůstkem nejprodávanější kolekce Karamagu Renova Nr. 1 Plan. Umyvadla této série jsou v prodeji od září.

Rozšíření, a to o umyvadlo, umývátko a závěsný klozet s 51cm délkou, se v červenci dočkala i kolekce Flow 300, pro kterou je charakteristický minimalistický design, dokonale hladké povrchy a jednotná výška umyvadel a panelů. Dekorativní panely určené k upevnění na zeď, které tuto řadu doplňují, jsou z vysoce kvalitní přírodní dýhy Makassar nebo bílého skla.

Novinky řady Flow 300

Pro snadné čištění a zářivý lesk lze veškerou sanitární keramiku Keramag opatřit glazurou „KeraTect®“, na kterou je poskytována nadstandardní záruka 30 let.

Novinky Kolo

Keramika a nábytek Rekord

Svěžest, originalita a moderní ráz za atraktivní cenu, to nabízí pod značkou Kolo série keramiky a nábytku Rekord. Umyvadla této série jsou pohodlná, klozety mají sedátka s automatickým pozvolným sklápěním.

Vany Neo Plus a Elipso a Masážní box Enjoy

Pro milovníky koupele jsou od dubna v prodeji asymetrické vany standardních délek Neo Plus (se sedátkem) a Elipso. Toho, kdo si na koupání ve vaně nepotrpí, jistě potěší další novinka – masážní boxy Enjoy. Ty spojují účinky osvěžující sprchy, hydromasáže a horké vodní páry. Prodávány jsou boxy čtvrtkruhové a pravoúhlé v levém i pravém provedení.

Toho, kdo hledá do sprchového koutu vhodnou keramickou vaničku, pak zcela jistě potěší nové čtvrtkruhové a čtvercové sprchové vaničky o velikosti 90 x 90 cm Nilo, Abele a Xeno. Vaničky Nilo jsou určené pro zapuštění do podlahy, vaničky Abele a Xeno s výškou 7 cm jsou samonosné.

 Sprchové vaničky Nilo, Abele, Xeno

Novinky Koralle

58 řešení sprchových koutů pro každý prostor: čtvrtkruhové a čtvercové kouty, posuvné dveře, vanové zástěny i U-kombinace nabízí nová designová řada S600.

Sprchové kouty S600

Další novinkou značky Koralle, která je v prodeji od července, jsou super ploché akrylátové vaničky T900 určené k zapuštění do podlahy. Výška volného prostoru v podlaze pro vybudování základny musí být 12 cm. Velikosti vaniček byly přizpůsobeny větším sprchovacím prostorům.

 Sprchové vaničky T900

Novinky Albatros

Rukopis známého designéra Antonia Citteria v sobě nese novinka značky Albatros - série Cube, která upoutá přímými, geometrickými tvary. V této sérii naleznete vanu ve dvou velikostech, sprchový masážní box rovněž ve dvou velikostech a kombinaci sprchového koutu a vany, tzv. „room“. K masážnímu boxu jsou nabízeny 3 varianty vaniček: extra ploché, o výšce 5 nebo 13,5 cm. Vaničky jsou v bílé nebo černé variantě s odnímatelným roštem v bílém provedení nebo s teakovým dekorem.

Koupelnová série Cube

Dynamický, stylově čistý a promyšleně uspořádaný masážní box Ilyt, umožňující relaxační masáž a parní lázeň, patří mezi další novinky Albatrosu roku 2008, stejně jako sprchový panel s masážními tryskami a hlavovou sprchou FlyMood. Ten je vyráběn v černém, stříbrném, bílém nebo ledově červeném provedení a na první pohled zaujme výjimečným designem. Sprchový panel FlyMood vnese do koupelny komfort, zábavu a současně se stane její nejlepší dekorací.

Masážní box Ilyt a Sprchový panel FlyMood

Další informace o novinkách značek Keramag, Kolo, Koralle a Albatros, katalogy a ceníky naleznete na http://www.sanitec.cz/.