Funkční a inovativní

Keramické zařizovací předměty nabízejí vše, co jsme v dnešní době zvyklí očekávat: různé typy umyvadel, štíhlý design a u některých velikostí umyvadel i skryté přepady. Série obsahuje také elegantně nadčasové toalety Rimfree, které se díky absenci splachovacího kruhu dobře udržují v čistotě.

Design



Design ucelené řady výrobků koupelnové série Geberit Acanto se vyznačuje ladnými organickými tvary. Přímočaré linie a měkké křivky se vzájemně harmonicky prolínají a malé poloměry rohů zdůrazňují jednoduchost a půvab, který tyto výrobky vyzařují. Pravoúhlý vnější tvar umyvadel dokonale ladí s koupelnovým nábytkem.

Umyvadla různých tvarů a funkcí

Díky širokému výběru různých typů a velikostí umyvadel vychází Geberit vstříc požadavkům zákazníků na individuálně tvarované zařizovací předměty. Umyvadla s designem SlimRim mají velmi nízkou hranu a malé poloměry, což jim dodává obzvláště elegantní, štíhlý vzhled.

Koupelnová řada Geberit Acanto obsahuje vestavěná umyvadla s designem SlimRim a standardní umyvadla s různou stavební hloubkou, jak s odkládací plochou, tak bez ní. Vestavěná umyvadla ideálně splývají s nábytkem.

Umyvadlo s integrovanou odkládací plochou na pravé straně má výraznou přidanou hodnotu a navíc je esteticky velmi atraktivní. Na odkládací plochu, která je nedílnou součástí keramického těla umyvadla, lze umístit koupelnové doplňky.

Toalety - pohodlné a snadné čištění

Toalety nové série jsou bez splachovacího kruhu, mají vnější povrch bez otvorů a výčnělků a veškerá připojení jsou řešená jako skrytá. Toaletní mísy Geberit Rimfree jsou vysoce hygienické, protože nemají žádné obtížně dostupné skuliny, ve kterých by se mohly hromadit nečistoty a bakterie. WC sedátka toalet, která jsou vybavena volitelnou funkcí QuickRelease, lze jednoduše sundat stisknutím tlačítka a pohodlně umýt.

Koupelnový nábytek pro interiér na míru

Koupelnový nábytek z řady Geberit Acanto poskytuje velkou míru volnosti při navrhování interiéru koupelny. Nábytek lze libovolně kombinovat podle potřeb a dané stavební situace. Nábytek může být použit jako solitérní řešení umyvadlového prostoru (s umyvadlem, umyvadlovou a zrcadlovou skříňkou) nebo jako koncepční řešení, v rámci kterého zákazníci mohou zkombinovat jednotlivé kusy nábytku podle svých potřeb odvíjejících se od velikosti koupelny nebo nároků na úložný prostor.

Dokonalý úložný prostor v koupelnovém nábytku

V řadě Geberit Acanto je uplatněn koncept „ideálního dosahu“. Předměty, které se používají každodenně, jsou zde umístěny v pohodlném dosahu a pro velké předměty je k dispozici velkoryse dimenzovaný úložný prostor. V závislosti na velikosti koupelnového nábytku si může každý také uspořádat předměty uvnitř koupelnového nábytku pomocí volitelných organizérů.

Geberit Acanto je unikátní pro:

  • Ladný organický design pro nadčasově krásnou koupelnu
  • Individuální řešení interiéru koupelny
  • Ucelené portfolio, ve kterém si každý najde něco vhodného
  • Chytře navržený úložný prostor
  • Elegance díky kombinaci vysoce kvalitních materiálů a povrchových úprav
  • WC mísy bez splachovacího kruhu pro zvláště snadné čištění

Zdroj: PR text společnosti Geberit