Navíc dokáže poskytnout vašemu prádlu maximální péči a ochranu, takže budete sami žasnout nad nadýchanými a měkkými osuškami, svetříky bez žmolků i nad bezproblémovým sušením těch nejjemnějších materiálů jako například hedvábí či satén.

Inovativní programy pro všechny druhy tkanin

Sušičky Bosch jsou vyvíjeny tak, aby se intuitivně postaraly a poskytly optimální péči jakémukoliv typu prádla. Již pro vás nebude problém sušit vlnu, peří, sportovní materiály i jiné druhy tkanin, pro které bylo dříve sušení v sušičce tabu. Máte doma alergika? Pak jistě využijete program AlergiePlus, který je zaměřený na eliminaci alergenů v prádle během sušení.

Dokonale suché prádlo vyhlazené párou

Sušičky Bosch mají schopnost přizpůsobit proces sušení konkrétnímu materiálu. Při samotném procesu sušení je vaše prádlo chráněno před přesušením a sražením speciálními senzory technologie AutoDry, které hlídají teplotu a zbytkovou vlhkost v sušičce. Velmi účinná funkce Iron Assist dodá vašemu prádlu pořádnou porci páry, která jej dokonale vyhladí, takže následné žehlení nebude třeba (výsledek závisí na typu tkaniny).

Podpora chytré domácnosti

Samozřejmostí je intuitivní ovládání i velice tichý chod sušiček Bosch. Nadšence chytré domácnosti jistě zaujme technologie Home Connect. Ta nabízí propojení sušičky s chytrým telefonem či tabletem, což vám umožní sušičku ovládat odkudkoliv nebo sledovat právě probíhající program na displeji vašeho telefonu. Navíc se již nemusíte starat o to, jaký sušicí program zvolit. Nové sušičky Bosch s technologiemi Smart Dry a Home Connect dokáží automaticky vybrat program sušení na základě informací z předchozího pracího cyklu. Pračka a sušička spolu komunikují přes Wi-Fi a předají si informace o vloženém prádle i jeho zbytkové vlhkosti.

Nadstandardní péče také po ukončení programu

Kromě speciálních programů pro sušení prádla se mohou sušičky Bosch pochlubit unikátní technologií šetrného sušení SensitiveDrive. Její podstata spočívá ve speciální povrchové úpravě bubnu sušičky umožňující cirkulaci vzduchu tak, aby působením jeho tepla docházelo k šetrnému sušení. O vaše prádlo je také dokonale postaráno i dvě hodiny po ukončení celého sušicího cyklu. Po tuto dobu je totiž prádlo provzdušňováno a načechráváno, aby nedošlo k jeho pomačkání či slehnutí do doby, než jej vyndáte ze sušičky.

Bezstarostná údržba s minimálními náklady

Sušičky Bosch vyžadují minimální údržbu díky technologii AutoClean. Filtr je důmyslně umístěný před kondenzátorem, který je při každém cyklu proplachován. Nečistoty putují do zadržovací nádobky, na jejíž vyčištění vás včas upozorní inteligentní senzory. Čistění je nutné cca jednou za 20 cyklů. Odpadá tak nutnost pravidelného čištění filtru, který je obvykle umístěn pod dvířky. Šetrnost k životnímu prostředí charakterizuje také energetická třída sušiček Bosch, která se u většiny modelů pohybuje v kategorii A+++, což nabízí také výraznou energetickou úsporu.

Sušičky Bosch neplýtvají ani časem, ani energií.