Dušené hovězí maso s mrkví a badyánem


Suroviny:
400 g hovězího masa
2 – 3 mrkve
3 lžíce oleje
4 lžičky sojové omáčky
1 lžička zázvoru
3 – 4 hvězdičky badiánu
hovězí vývar
Návod:
Maso nakrájíme plátky a posléze na třícentimetrové plátky a očištěnou mrkev na tenká kolečka. Nakrájené maso dáme na rozpálený olej a za stálého míchání smažíme 2 až 3 minuty. Poté přidáme sojovou omáčku, zázvor a maso necháme smažit další 3 minuty. Přimícháme badián, zalijeme vývarem a přikryté dusíme dokud maso nezměkne (zhruba 1 hodinu). Maso po dobu dušení občas promícháme a podlijeme vývarem nebo horkou vodou. Asi 20 minut před dokončením nakrájenou mrkev a dodusíme. Nakonec necháme šťávu z masa vydusit na tuk a podle chuti dosolíme.
Vhodná příloha: rýže

Pronájem bytu 2+kk
22 000 Kč /měs.
Praha 2, Na slupi
osobní vlastnictví, cihlová konstrukce, novosta...

Pronájem bytu 1+kk
15 000 Kč /měs.
Rokytnice nad Jizerou
osobní vlastnictví, skeletová konstrukce, velmi...

Pronájem bytu 3+1
17 000 Kč /měs.
Brno, Olomoucká
osobní vlastnictví, cihlová konstrukce, 1. patr...

Pronájem bytu 2+kk
7 900 Kč /měs.
Liberec, Zámecký vrch
osobní vlastnictví, panelová konstrukce, 1. pat...

Pronájem bytu 2+kk
22 000 Kč /měs.
Praha 2, Na slupi
osobní vlastnictví, cihlová konstrukce, novosta...

Pronájem bytu 1+kk
15 000 Kč /měs.
Rokytnice nad Jizerou
osobní vlastnictví, skeletová konstrukce, velmi...

Pronájem bytu 3+1
17 000 Kč /měs.
Brno, Olomoucká
osobní vlastnictví, cihlová konstrukce, 1. patr...

Pronájem bytu 2+kk
7 900 Kč /měs.
Liberec, Zámecký vrch
osobní vlastnictví, panelová konstrukce, 1. pat...
Komentáře
Přidat příspěvek
Načítám komentáře...