STŘEDOZEMNÍ KUŘE
Suroviny:
15 g čerstvých listů bazalky, lehce rozmačkaných4 čtvrtky kuřete
4 lžíce nízkotučného bílého jogurtu
3 lžíce na slunci sušeného rajčatového protlaku
1 lžíce olivového oleje
2 nahrubo nasekané stroužky česneku
salát jako příloha
Návod:
Smíchejte v misce jogurt, rajčatový protlak, olivový olej a listy bazalky. Přendejte marinádu do dostatečně velké mísy, aby se do ní vešly všechny porce kuřete v jediné vrstvě. Ujistěte se, že všechny porce jsou marinádou pokryty. Nechte 2 hodiny marinovat v ledničce. Pak maso z ledničky vyndejte a nechte je 30 minut v pokojové teplotě. Na středně rozžhaveném dřevěném uhlí grilujte maso 30-40 minut a často je otáčejte. Grilovací jehlou vyzkoušejte, zda je propečené. Když po vpichu do stehna vytéká bezbarvá šťáva, je kuře už dobře propečené. Podávejte horké s listy salátu. Maso je výtečné i studené.
Pronájem bytu 1+kk
8 000 Kč /měs.
Brno
osobní vlastnictví, cihlová konstrukce, velmi d...

Pronájem bytu 1+kk
4 900 Kč /měs.
Karlovy Vary, Lomená
osobní vlastnictví, panelová konstrukce, dobrý ...

Pronájem bytu 2+1
8 500 Kč /měs.
Karlovy Vary, Krymská
osobní vlastnictví, panelová konstrukce, po rek...

Pronájem bytu 1+1
9 900 Kč /měs.
Ostrava, Pionýrů 828/2
osobní vlastnictví, panelová konstrukce, velmi ...

Pronájem bytu 1+kk
8 000 Kč /měs.
Brno
osobní vlastnictví, cihlová konstrukce, velmi d...

Pronájem bytu 1+kk
4 900 Kč /měs.
Karlovy Vary, Lomená
osobní vlastnictví, panelová konstrukce, dobrý ...

Pronájem bytu 2+1
8 500 Kč /měs.
Karlovy Vary, Krymská
osobní vlastnictví, panelová konstrukce, po rek...

Pronájem bytu 1+1
9 900 Kč /měs.
Ostrava, Pionýrů 828/2
osobní vlastnictví, panelová konstrukce, velmi ...
Komentáře
Přidat příspěvek
Načítám komentáře...