OSTRUŽINOVÉ DEZERTNÍ VÍNO
Suroviny:
10 l přefiltrované ostružinové šťávy – stačí překapat přes čisté plátýnko2,4 l vody
2,7 kg cukru
2 g živné soli
zákvas čisté kultury vinných kvasinek.
Návod:
Všechny suroviny smícháme do demižónů a víno necháváme kvasit uzavřené kvasnou zátkou při teplotě 20oC. Po skončení bouřlivého kvašení přeneseme nádoby do místnosti s teplotou asi 15oC. Víno necháme pomalu dokvášet. Po úplném dokvašení přidáme ke stočenému vínu 1,2 kg cukru. Tak získáme přibližně 14,5 l dezertního ostružinového vína.
Pronájem bytu 2+kk
16 000 Kč /měs.
Praha 4, Semická 2026/14
osobní vlastnictví, skeletová konstrukce, novos...

Pronájem bytu 2+1
6 000 Kč /měs.
Opava, Zámecký okruh
osobní vlastnictví, cihlová konstrukce, dobrý s...

Pronájem bytu 3+kk
9 000 Kč /měs.
Doudleby nad Orlicí, D...
osobní vlastnictví, cihlová konstrukce, velmi d...

Pronájem bytu 1+1
8 000 Kč /měs.
Ostrava, Josefa Brabce...
osobní vlastnictví, panelová konstrukce, velmi ...

Pronájem bytu 2+kk
16 000 Kč /měs.
Praha 4, Semická 2026/14
osobní vlastnictví, skeletová konstrukce, novos...

Pronájem bytu 2+1
6 000 Kč /měs.
Opava, Zámecký okruh
osobní vlastnictví, cihlová konstrukce, dobrý s...

Pronájem bytu 3+kk
9 000 Kč /měs.
Doudleby nad Orlicí, D...
osobní vlastnictví, cihlová konstrukce, velmi d...

Pronájem bytu 1+1
8 000 Kč /měs.
Ostrava, Josefa Brabce...
osobní vlastnictví, panelová konstrukce, velmi ...
Komentáře
Přidat příspěvek
Načítám komentáře...