Co musíte mít, abyste si pochutnali
Každý zkušený a dobrý kuchař po mnoha letech praxe dobře ví, že základem úspěchu nejsou v gastronomii nezbytně rafinované a...
Každý zkušený a dobrý kuchař po mnoha letech praxe dobře ví, že základem úspěchu nejsou v gastronomii nezbytně rafinované a složité recepty. Zato se kuchaři docela shodují v tom, že podstatné pro vytvoření výjimečného pokrmu jsou jednoznačně kvalitní suroviny. A kvalitní znamená v té nejlepší kvalitě, jakou můžete sehnat. Dále přichází na řadu znalost technologie, pracovních postupů, praxe – to je to, co se musíte léty naučit. A nakonec je tady to, co nezbytně potřebujete, abyste vařili, pekli, smažili na úrovni, šetrně a moderně. To znamená kvalitní nádobí. Zkontrolujte si tedy, co byste měli do kuchyně doplnit.
Pečivo všeho druhu, moučníky | Omáčky |
Rýže Smažená ryba | Brambory a zelenina Vařená ryba |
Pizza Na trhu je i speciální pec na pizzu. Jinak využíváme mikrovlnku s funkcí pizza, ale také úplně jednoduše klasickou troubu – a můžeme se jako Italové naučit dělat jednoduché těsto na pizzu doma! ![]() | Jogurty |
Zeleninová, těstovinová a masitá jídla s rýží a la čína | Těstoviny Koupíme velkoobjemový hrnec na pastu s poklicí a k tomu nezbytný hluboký cedník. ![]() |
A nakonec klasika - univerzální remoska použitelná skoro na všechno. „Nejlépe střežené české tajemství“, které proniklo do světa a získalo tam řadu ocenění. Tento praktický spotřebič zvládne vše rychle a uspoří i nějakou tu korunku.
-ag-
Foto: Tescoma, Tefal, Kela Line, ETA, REMOSKA®








Komentáře
Přidat příspěvek
Načítám komentáře...