Už nemusíte spoléhat na starý sporák, nad hromadou nádobí po nedělním obědě snít o myčce a zápasit s nedovírajícími se dvířky dosluhující linky. Kouzlo expresního úvěru od Buřinky spočívá v tom, že peníze dostanete rychle, nemusíte mít naspořené žádné prostředky a zároveň můžete využívat výhod úvěru ze stavebního spoření, z nichž nejvýznamnější je příznivá výše úroku již od 5,4 % a také fakt, že si úroky můžete odečíst z daní. Další dobrá zpráva: měsíční splátky výrazně nezatíží váš rodinný rozpočet.

Peníze rychle a jednoduše

Expresní úvěr od Buřinky můžete získat ve výši od 150 tisíc až do 800 tisíc korun. Úvěr poskytuje Stavební spořitelna České spořitelny bez zajištění nemovitostí a jeho vyřízení je rychlé. Pokud máte účet u České spořitelny, stačí přinést list vlastnictví k nemovitosti, případně souhlas vlastníka s rekonstrukcí, a peníze z úvěru vám převedeme na účet. Pokud se zaměříte pouze na rekonstrukci kuchyně, pak by cena za výměnu elektroinstalace, vymalování, novou kuchyňskou linku a spotřebiče neměla výrazně přesáhnout částku 200 tisíc korun – samozřejmě záleží na volbě značek spotřebičů a ceně zvolené linky. Nicméně při úvěru ve výši 200 tisíc korun budete měsíčně splácet jen 1620 korun. Pokud u Buřinky máte stavební spoření a na něm naspořené nějaké prostředky, splátku můžete mít ještě nižší.

Protože jde o úvěr ze stavebního spoření, musíte počítat s tím, že budete muset účel čerpání úvěru doložit. Ani to vás ale nemusí znervózňovat. Stačí si schovat všechny účtenky a faktury a do banky přijít až v době, kdy už budete v nové kuchyni zabydlení. Rekonstrukci provedou profesionálové zpravidla za pár dní, na doložení účelu čerpání úvěru máte celý rok od poskytnutí úvěru.

Tip na závěr

Když už se rozhodnete pro rekonstrukci, je potřeba smířit se s dočasným snížením komfortu, větší prašností a dalšími omezeními. Je proto velmi výhodné přidat k rekonstrukci kuchyně například rekonstrukci bytového jádra. Na trhu je řada firem, které vás zbaví nevzhledného umakartu za zhruba 100 tisíc korun. Máte tak možnost elegantně vyřešit dva problémy najednou.

Pro bližší informace o expresním úvěru od Buřinky navštivte kteroukoliv pobočku České spořitelny. Profesionální poradci pro vás najdou optimální variantu, která přesně odpovídá vašim požadavkům a zároveň plně respektuje vaše možnosti. Investice do bydlení je trvalého rázu, zvýší hodnotu vašeho bytu, a co je nejdůležitější, přispěje ke zvýšení vaší pohody tam, kde ji nejvíc hledáte – doma. Více informací najdete na adrese www.burinka.cz.