Z kuchyně se vchází ještě do ložnice a průchod je do chodby. Místnost není příliš světlá, je v ní jedno menší okno orientované na severní stranu. Majitelka má následující požadavky:

Volně stojící chladnička, trouba s mikrovlnkou do vysoké skříně, ostrůvek nebo barové sezení, nechce předělávat rozvody instalací, tak se musím držet stávajících, jídelní stůl pro 4 osoby, moderní vzhled, lesklé povrchy.

Varianta č. 1

I u této kuchyně mne napadalo hned několik možností, udělala jsem více variant, aby si slečna Monika mohla vybrat, která jí bude vyhovovat nejvíce. První varianta je opět dle představ majitelky. Já bych preferovala variantu č. 4.

Varianta č. 2

Barevně má Monika jasno – dvířka kuchyně budou v krémové barvě, v lesklém provedení, pracovní deska a obklad v imitaci dřeva, nejlépe ořech nebo podobný dekor.

ČTĚTE TAKÉ:

Varianta č. 3

Moderní styl kuchyně je v dnešní době nejžádanější, hladké plochy se dobře udržují. Podlaha bude laminátová plovoucí, v dekoru světlejšího dřeva. Podlahová krytina je stejná v celém prostoru bytu v horním patře domu.

Varianta č. 4

A jaká varianta se nejvíce líbí vám? Napište nám do komentářů.

Obrázky a text: Petra Kolaříková, www.design-domova.cz