Stromeček v kuchyni? Proč ne!

Vánoční stromek, pod kterým se na Štědrý den jako zázrakem objeví dárky, bývá umístěn většinou v obývacím pokoji.

Jeden, třeba menší ale klidně můžeme dát do kuchyně. Hezky ji provoní a zkrášlí. A kuchař či kuchařka, kteří chystají vánoční hodování, se nebudou cítit odtrženi od zbytku dění. Pokud je i na malý stromeček málo místa, stačí váza s několika větvemi. Když se vám podaří ho ozdobit ve stylu interiéru, bude to prostě paráda!

Krásná digestoř

Také odsavač par, který vám po celý rok poctivě slouží, zaslouží trochu té vánoční dekorace! Málokoho napadne ustrojit digestoř do vánočního oblečku, na rozdíl od dekorace umístěné v prostoru pracovní desky či odkládacího centra, vám však nezabere cenné místo. A hle, jak tato originální dekorace skvěle vypadá!

ČTĚTE TAKÉ:

V decentním duchu

Kdo preferuje o něco střízlivější styl, může zkrášlit svůj interiér pomocí jednoduchého zeleného věnce doplněného elegantními bílými prvky, jako jsou stužky, svícny a svíčky. V tomto neutrálním kabátku totiž neobyčejně vynikne design samotné kuchyně.

Stůl, který vás pozve

Sváteční tabule rozhodně nesmí zůstat pozadu. Kdy jindy bychom si měli vychutnat jídlo také očima než v době adventu a Vánoc! Podívejte se, jak to může slavnostní tabuli slušet! A navíc s minimem nákladů, ubrousky ani svíčky moc nestojí. A to ostatní můžete použít také napřesrok!

Zatáhněte!

Vánoční závěsy zateplí vaši kuchyni nejen opticky. Nemusíte si kupovat vyloženě ty dekorované stromečky, či sněhuláky, které mohou působit kýčovitě či dětsky, k doladění příjemné atmosféry bohatě postačí červené závěsy z hebkého materiálu a s decentním vzorem. Na každou stranu připevníte stylovou ozdůbku a je hotovo! Krásný advent a ještě hezčí vánoční svátky!

Titulní foto: Thinkstockphotos.com