Zahradní party na sklonku léta


Autor: Fiskars
Blíží se konec léta a s ním i snesitelnější teploty, které střídají letošní letní vedra. Uspořádejte pro své přátele zahradní party pod širým nebem. Pozvěte své blízké k sobě na zahradu, ať už domů, nebo na chalupu, a překvapte je svou kreativitou.
Postupné servírování masa
Češi jsou mistři grilování masa. Nejde ale pouze o způsob přípravy, ale celkový zážitek z degustace můžete umocnit i způsobem servírování. Kupte více druhů masa nebo klidně jen jeden druh, ale naložte jej různými způsoby tak, abyste měli aspoň 3 odlišné příchutě. Ugrilované várky pak nakrájejte na plátky a nechte své hosty ochutnávat. Nejen že tento způsob pomalého pojídání je zdravější a zábavnější, ale předchází i nepříjemnému přejídání. Uvidíte, že vám bude stačit menší množství masa, než jste původně mysleli.
Autor: Fiskars
Sýr a zelenina na gril
Jako předkrm nebo také jako pozdější jídlo můžete ugrilovat různé druhy sýrů. Nejčastěji se využívá sýr hermelínového typu nebo třeba uzený oštiepok. Variace grilované zeleniny a žampionů zase potěší všechny vegany. V neposlední řadě můžete vaši oblíbenou zeleninu jednoduše nakrájet na kousky, smíchat se solí, pepřem a olivovým olejem a rozložit na perforovaný grilovací tác. Přípravu hub a zeleniny na gril vám pak výrazně usnadní dobře zvolený kvalitní nůž. Výborným pomocníkem je například velký kuchařský nůž Fiskars Functional Form+, který má 20 cm dlouhou čepel z nerezové japonské oceli.
Autor: Fiskars
Káva na závěr
Autor: Fiskars
Pusťte se do toho, užijte si parádní konec léta a staňte se party guru pro vaše přátele!








Komentáře
Přidat příspěvek
Načítám komentáře...