Praktická hospodyňka ocení froté

Froté utěrky se díky praktickému provedení stanou efektivním pomocníkem v každé kuchyni. Vrchní strana je hladká s jemnou přírodní strukturou, spodní stranu tvoří hebké bílé froté. Z nabídky froté utěrek značky Matějovský, které jsou vyrobeny ze 100% bavlny, si můžete vybrat pomocníka, který se stane zároveň stylovým doplňkem vaší kuchyně. Na první pohled vás jistě zaujmou utěrky z edice Linea, které vynikají netradičním provedením a moderním designem. Jsou navrženy tak, aby měly ideální absorpční vlastnosti a současně rychle schnuly. Linea přináší řadu barevných odstínů, které se mezi sebou dají nápaditě kombinovat.

Vaflové utěrky, elegantní v každé kuchyni

Tradiční vaflové utěrky vyrobené z nejjemnějších přízí 100% bavlny zaručují skvělou savost a jsou velmi příjemné na dotyk. Kolekce vaflových utěrek tradiční české značky Matějovský vás nadchne jednoduchou krásou a precizním zpracováním. Díky široké škále dobře zvolených barevných odstínů si snadno vyberete kousek, který bude slušet právě vaší kuchyni. Elegantní lesklá výšivka udělá z obyčejné utěrky doplněk, na který bude radost pohledět.

Moderní kuchyně si žádá stylový design

Neodolali jste pokušení a vyladili jste si kuchyň v moderním stylu? Pak vás jistě okouzlí exkluzivní kolekce designových utěrek značky Matějovský, které podtrhnou originální vzhled vaší kuchyně. Tyto utěrky jsou vyrobeny z mimořádně kvalitní 100% hladké bavlny s vysokou gramáží, která je zárukou dlouhé životnosti látky. Jakmile vstřebáte požitek z dokonalého vzhledu, můžete se těšit z vynikající savosti a poddajnosti, kterou zajišťuje nová vylepšená receptura kvalitního bavlněného materiálu.

Náš tip: Designové utěrky skvěle ladí se stylovým prostíráním značky Matějovský. Dopřejte lesk své jídelně a užijte si chvíle strávené u rodinného stolu!

Třešnička ze světa utěrek – sběratelská kolekce Josef Lada

Jedinečnou atmosféru do vaší kuchyně vnese kolekce bavlněných utěrek s kresbami Josefa Lady. Díky nejmodernější digitální tiskové technologii vynikají utěrky nádhernými barvami a precizními detaily, které vykreslují autentickou ladovskou poetiku. Kolekce utěrek značky Matějovský s kresbami Josefa Lady přináší motiv čtyř ročních období, Velikonoc a Vánoc. Použitý bavlněný materiál se vyznačuje hebkostí, vynikající savostí a poddajností. Gramáž 180 gr/m² zajistí utěrkám dlouhou životnost. Pokud vás půvabné kresby na bavlně oslovily, určitě vás potěší, že ladovské scenerie napříč ročními obdobími ožívají i na dekoračních povlacích na polštáře. Dopřejte svému interiéru trochu české klasiky a třeba objevíte novou sběratelskou vášeň.

Utěrka jako praktický dárek? Proč ne?

Jedete na návštěvu a přemýšlíte, čím potěšit hostitele či hostitelku? Dárkovým balením kvalitních kuchyňských utěrek jistě nikoho neurazíte. Proplétaný košík z přírodních materiálů s textilní vložkou je praktickým dárkem při jakékoliv příležitosti. Dárkové balení obsahuje vždy 4 ks barevně sladěných kuchyňských utěrek. Kuchyňské utěrky ze sběratelské kolekce Josef Lada svou originalitou zaručeně vykouzlí úsměv na tváři.

Na jaké utěrky nedáte dopustit vy?