Vývoj nových stránek nebyl vůbec jednoduchý. Není zde totiž nové jen to, co vidíte, ale i všechno to, co je neviditelné. Na čem pracujeme zde v redakci. Zcela se změnil redakční systém, který je dnes výrazně modulárnější, takže už nyní se pracuje na několika dalších vylepšeních, které vám nabídnou více funkcí, informací i zábavy.

To, co ale máte možnost vidět je nový a moderní design stránek. Je rozdělený do tří sekcí: Vlevo jsou velké boxy s články. Na první pohled je jasné, že jsme se snažili zpřehlednit a zvýraznit jednotlivá témata. Pod titulkem článku tak najdete velkou fotografii i s červeným znakem rubriky, kam dané téma spadá.

Čtyři hlavní články pak doplňuje šestice menších, které naše redakce doporučuje jako zajímavá, stále aktuální nebo důležitá.

Více informací

Střední, šedě zbarvený sloupec záložek je jakousi užitkovou částí pro vás. Najdete zde vstup do rubriky Poraden, Encyklopedie, Soutěží, i Blogů. Tato část je nevýrazněji modulární a postupně jí budeme rozšiřovat o další funkční prvky.

Pravá strana patří funkčním prvkům – odkazu na aktuální číslo našeho mateřského časopisu DŮM&ZAHRADA, vyhledávací políčko a ikony k přihlášení či registraci na naše stránky. To je důležitá součást, bez níž nemůžete přispívat do komentářů, pokládat otázky v poradnách nebo soutěžit. Pod nimi pak objevíte trojici odkazů na nejdůležitější články, právě probíhající soutěže, velké speciály apod. a také okno vedoucí do našeho facebookového profilu, kam se můžete přihlásit. Zde pak získáváte nejrychleji všechny zprávy, ale také dostáváte i něco navíc. Facebook u nás nefunguje jen jako propagace internetových stránek, ale žije vlastním životem, nabízí zajímavé pohledy na architekturu, do interiérů i zahrádek.

Rádi bychom také upozornili na nový velký prvek ve spodní části stánek – stup do fotogalerií. Pokud máte rádi fotky, chcete se podívat na něco zajímavého, efektního nebo elegantního a nechcete to někde vyhledávat, třeba vás to zaujme právě zde.

V detailu článku pak musíme upozornit na střední sloupek, kde kromě data opublikování a jména autora také objevíte kolonku „Může vás zajímat“.

Pod nimi pak jsou klíčová slova, která k danému tématu patří. Takže když vás budou zajímat (jako v tomto případě) témata k zákonům, tak jednoduše kliknete na slovo Zákon a náš systém vám vypíše relevantní články.

Přejeme pěkné čtení, hodně zajímavých informací i zábavy. Vydržte s námi i nadále, stránky se stále budou vylepšovat a upravovat, abychom stále nabízeli to nejlepší. Vše redakce https://www.dumazahrada.cz a Jan Čech, zástupce šéfredaktora pro web.