Kuchyně je jednou z nejdůležitějších a nejfrekventovanějších místností v bytě a také dlouhodobou investicí. Při výběru zařízení a výbavy kuchyně je důležitý nejen vzhled, ale také kvalita a funkčnost výrobků. Rozhodujícími faktory pro výběr zařízení kuchyně jsou bezesporu cenová dostupnost, celkový dojem a ergonometrie uspořádání. Nové nerezové chladničky s mrazničkou Ariston MBL 2012 CS a Ariston MBL 2022 C tyto základní parametry splňují. V kuchyni působí elegantně a moderně. Zároveň dokáží uchovat potraviny déle čerstvé, také zůstane zachována jejich kvalita, výživové hodnoty a v neposlední řadě i jejich chuť a vůně.

Moderní spotřebiče se začínají podobat zcela automatizovaným robotům s vlastní inteligencí. Doslova myslí za nás, regulují vlastní provoz a současně kontrolují jeho bezpečnost. Lednice se automaticky odmrazují a dokáží informovat o teplotě uvnitř. Módním hitem pro větší rodiny jsou kombinované chladničky s mrazákem, zahrnující mnoho speciálních zón pro dlouhodobé uchovávání jednotlivých druhů potravin. Automatické odmrazování bez naší přítomnosti s hadrem v ruce je již několik posledních let samozřejmostí. Také nové chladničky Ariston tyto a i další nároky uživatelů splňují, což dokazují funkce Super Cool, Super Freeze, I Care, ochrana Hygiene Control, chladicí systém A.I.R, přihrádky Fresh Box nebo zásobník na led Ice Care. Chladnička Ariston MBL 2012 CS disponuje chladícím systémem No Frost a řadí se do energetické třídy A. Druhý model, chladnička Ariston MBL 2022 C vyniká energetickou účinností A+, což znamená nejnovější snížení spotřeby energie v porovnání s aktuálními standardy třídy A. Tento typ chladničky je k dostání také v bílé barvě, jedná se o model Ariston MBL 2021 C.

Chladničky Ariston MBL 2012 CS a Ariston MBL 2022 C s rozměry 200 x 60 x 65,5 cm (výška x šířka x hloubka) jsou k dostání v nerezové barvě. Doporučená cena prvního zmiňovaného modelu je 24.990 Kč, resp. 25.410 Kč (celková prodejní cena včetně příspěvku na recyklaci s DPH). Doporučená cena druhého modelu je 23.990 Kč, resp. 24.410 Kč (celková prodejní cena včetně příspěvku na recyklaci s DPH).