Na severu Prahy se nacházejí velmi atraktivní lokality: U Bořanovického lesa v Praze 8–Březiněvsi, V Zátiší v Praze 8–Dolních Chabrech a Nová Bašť v Líbeznicích u Prahy. Společnost CENTRAL GROUP zde nabízí výběr rodinných domů typových řad KLASIK a PROGRES. Poloha těchto lokalit je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení na okraji Prahy.

V létě tohoto roku společnost CENTRAL GROUP zahájí výstavbu v Praze 8–Březiněvsi. V blízkosti Březiněvsi se nachází Bořanovický háj, který je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Ceny se v této lokalitě pohybují od 3,8 mil. Kč za rodinný dům typu KLASIK 3 včetně pozemku o výměře 196 m2 a luxusního provedení. Samozřejmostí jsou například luxusní koupelny, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi, bezpečnostní vstupní dveře a další položky.

Lokalita V Zátiší v Praze 8–Dolních Chabrech nabízí rodinné domy v ceně od zhruba 5 mil. Kč za rodinný dům KLASIK 4 včetně pozemku o výměře 269 m2 a luxusního provedení. Rodinné domy typových řad KLASIK a PROGRES v této lokalitě se začnou stavět na jaře 2006 a termín dokončení je plánován na prosinec 2006.

Z Nové Bašti v Líbeznicích u Prahy, kde společnost CENTRAL GROUP dokončila I. etapu výstavby rodinných domů, se stala velmi žádaná lokalita. Ceny rodinných domů se pohybují od necelých 3 mil. Kč za rodinný dům KLASIK 2 s dispozicí 4+1 včetně pozemku o výměře 192 m2 a včetně luxusního provedení. „Důvodem úspěšnosti prodeje není jen příznivá cena, ale i vybudování nadstandardní infrastruktury,“ říká Miluše Netolická – obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP. V místě bude stát polyfunkční objekt s venkovním sportovištěm a parkem. V moderně architektonicky řešené budově bude recepce s pultem centralizované ochrany, fitness se saunou a jacuzzi, pizzerie s venkovní zahrádkou a Junior klub zajišťující hlídání dětí.

Ti, kteří upřednostňují vlastní výstavbu nebo chtějí výhodně investovat, si v Nové Bašti mohou zakoupit také parcely. Samozřejmostí je kompletní výstavba inženýrských sítí a komunikací. Při koupi parcely má klient zdarma nárok na projektovou dokumentaci kteréhokoliv z nabízených typových domů řady KLASIK nebo PROGRES.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách http://www.central-group.cz/.