Bohatý výběr

Produkty v showroomu Decolandu jsou pečlivě vybrány tak, aby společně tvořily harmonicky se doplňující sortiment pro vybavení interiéru. „Design, funkce, inspirace“ – tak zní heslo Decolandu, se kterým se přistupuje k výběru sortimentu.

Nábytek a doplňky jsou nejenom krásné a harmonické na pohled svým zpracováním, ale také vysoce funkční a za příznivé ceny. Kvalitní designový nábytek a doplňky předních evropských firem jsou v Decolandu „pod jednou střechou“. Velkoplošné showroomy umožňují reálnou prezentaci zboží přímo na místě a nabízejí veškerý sortiment od drobných doplňků po nábytek pro vybavení ložnic, obývacích a dětských pokojů.

Věhlasné značky pod jednou střechou Casa Design je italská fresh značka s výrazným trendy duchem, Contempo přináší nábytek předních světových designérů, jako je například Karim Rashid, a je určena těm, kdo hledají nadčasovou kvalitu. Effezeta uspokojí jak milovníky čistého minimalistického designu, tak přírodních materiálů, nechybí oblíbené nerezové interiérové a kuchyňské doplňky značky ZACK, Kahla nadchne milovníky drobného porcelánu (hrnků, talířků, misek...), kterému nechybí vtip a nápaditost zpracování.

V showroomech Decolandu nechybí ani vybrané produkty dánské značky BoConcept, která představuje svěží design nábytku a doplňků s možností velké variability „na míru“ zákazníkovi.

Více informací naleznete ZDE.

-Decoland-